[trustindex no-registration=trustpilot]

North Advokater

Erhvervsadvokat i København 

Advokatrådgivning centralt i København for danske og internationale erhvervskunder.  

Erhvervsadvokat i København K

Leder du efter en erhvervsadvokat i København, er du ankommet til det rigtige sted. North Advokater rådgiver virksomheder inden for alle former for erhvervsret, selskabsret, skat, fast ejendom, ansættelsesret og kontrakter.

Vores Advokatkontor ligger centralt placeret i København K på Amagertorv, midt på strøget. Er du erhvervsdrivende byder vi gerne inden for til en kop kaffe og uforpligtende snak om, hvordan vi som advokater kan hjælpe dig. Og som juridisk sparringspartner rådgive omkring din forretning eller organisation.

Vi ser os selv som mere end blot dine advokater og juridiske rådgivere, men også som potentielle sparringspartnere i bredere forstand. Vi driver selv forretning og organisationsudvikling, er iværksættere på højt niveau, sidder i diverse bestyrelser og har et bredt og aktivt netværk i København og Nordsjælland, som vi ofte inddrager i vores virke som advokater for erhvervslivet. Vores motto som advokater og juridiske sparringspartnere er: Vi gør det nødvendige – det der skal til!
Og det gør vi! Hos North Advokater er det vores erklærede mål, at gå hele vejen for de kunder, der vælger at have os som juridiske sparringspartnere.

Køb, salg og overdragelse af virksomhed eller praksis i København

Som specialiserede erhvervsadvokater repræsenterer vi allerede en lang række virksomheder, iværksættere, investorer, Business Angels og kan blandt andet hjælpe dig med køb, salg og overdragelse af virksomhed, virksomhedsoverdragelse af medarbejdere, herunder advokatbistand til køb, salg og overdragelse af lægepraksis, eller anden form for praksis. F.eks. praksis for tandlæger, dyrlæger, fysioterapeuter, fodterapeuter, speciallæger mv. der er et af vores specialer.

Etablering af virksomhed og selskab i København

Hos North Advokater får du en tryg og erfaren juridisk partner, når du skal starte ny virksomhed, eller omstrukturere din nuværende selskabsform. Som erfaren erhvervsadvokat rådgiver vi dig om selskabsform, om det f.eks. er mest ideelt for dig at stifte et ApS eller A/S, om du bør have en holdingstruktur, hvor driftselskabet ejes af et eller flere holdingselskaber. Vi hjælper dig også med virksomhedens forsikringsforhold og øvrige aftaler. Selvom direktør og ejer f.eks. er en og samme person, skal der stadig udarbejdes en direktørkontrakt. Andre kontrakter og vigtige juridiske dokumenter vi kan hjælpe dig med er, bl.a. lejekontrakter for virksomhedens lokaler, ansættelseskontrakter til dine medarbejdere og erhvervsretlige kontrakter, herunder diverse samarbejdsaftaler, udviklingsaftaler, almindelige forretningsbetingelser, distributør- og handelsagentaftaler og kontrakter om køb og salg af produktionsanlæg mv.

Som erhvervsadvokat sørger vi i det hele taget for, at du kommer juridisk godt fra start med din nye virksomhed og holder dig inden for lovens rammer, men samtidig har et sikkert juridisk fundament du kan vækste fra.

Som etablerede erhvervsadvokater i København har vi hjulpet mange Start-ups og iværksættere i gang med deres forretningseventyr, men er også faste juridiske sparringspartnere for mere etablerede virksomheder og organisationer, og bistår dem med kontrakter, omstrukturering i datterselskaber, investeringer, samarbejdsaftaler, ansættelsesforhold og medarbejdere mv.
Som erhvervsadvokater har vi også specialister i skatteforhold, der kan sikre dig de bedst mulige skattefordele. Vi har eksperter både inden for dansk skattelovgivning såvel som internationale skatteforhold.  

Vi går meget gerne i dybden med vores kunder ved at indlede et langvarigt samarbejde til fordel for begge parter. Når først vi kender din forretning til bunds, kan vi som advokater også meget hurtigere bistå dig ved nye sager og behov.

MORTEN ARUP NEERGAARD

MORTEN ARUP NEERGAARD

CEO, Partner & Advokat (H)

Fast Ejendom & Erhvervsret

Telefon: +45 70 30 24 24
Mobil: +45 25 71 70 62
Mail: man@northadvokater.dk

Erik Østergaard-Nielsen

Erik Østergaard-Nielsen

Partner & Advokat (L)

Selskabsret & Ansættelsesret

Telefon: +45 70 30 24 24
Mobil:+45 21 72 04 60
Mail: eon@northadvokater.dk

Tony Wendt

Tony Wendt

Partner & Advokat

Skat, Corporate & Commercial

Telefon: +45 70 30 24 24
Mobil: +45 209 204 60
Mail: tw@northadvokater.dk

Kontakt din Erhvervsadvokat i København K

Fast ejendom

North rådgiver inden for alle områder af fast ejendom, herunder enkelte ejendomme, porteføljesalg eller som del af en virksomhedsoverdragelse.

Corporate & Commercial Law

North er eksperterne i Corporate & Commercial Law og rådgiver hele vejen rundt inden for Erhvervsretten.

Skat

Advokatbistand til skattespørgsmål. Vi yder skatterådgivning, herunder rådgivning vedrørende incitamentsordninger, lønbeskatning, aktieløn og internationale skatteforhold.

Selskabsret

Selskabsret

Med North Advokater får du en god og tryg juridisk partner med speciale i selskabsret, herunder rådgivning i holdingselskaber, ApS, A/S og ejeraftaler.

Ansættelsesret

North rådgiver inden for ansættelsesret og bistår bl.a. med rådgivning inden for funktionærret, direktørkontrakter, ferielovgivningen samt konkurrence- og kundeklausuler.

Retssager og tvister

Vi rådgiver i forbindelse med retssager, tvister og voldgiftssager. Vores advokater og jurister hjælper dig med at vurdere fordele og ulemper ved en retssag, eller tvistebehandling af din sag.

Bliv kontaktet