[trustindex no-registration=trustpilot]

 

 

Ledige Stillinger


3. års advokatfuldmægtig eller 1. – 3. års advokat

 

– for den helt rette fagligt stærke ansøger kan det også være en advokatfuldmægtig fra kommende sommereksamen –

Vi har travlt og søger derfor en erfaren advokatfuldmægtig eller 1. – 3. års advokat, der har erfaring inden for fast ejendom og erhvervsret, og som har lyst til at blive en del af North Advokater.


Om os

North Advokater er et yngre kontor i rivende udvikling med strategiske ambitioner om at vokse – centralt beliggende i København K, Amagertorv.

Vi er et engageret team, der inden for vore respektive arbejdsområder lægger vægt på højeste faglighed, men med en uformel arbejdskultur. Vores kernerådgivning og vigtigste klienter er i segmentet fast ejendom og erhvervslivets forhold. Hovedvægten ligger på rådgivning, men vi fører også rets- og voldgiftssager.

North Advokaters klienter er typisk små og mellemstore ofte ejerledede virksomheder, der har brug for hurtig, præcis eksekvering med kommerciel forståelse.

Klienttilfredshed, kvalitet og klientens samlede økonomiske nytte af vores indsats er i centrum hos os.

Vi kan tilbyde en stor grad af selvstændighed med ansvar for sager og direkte klientkontakt. Det er en fagligt bred stilling, dog inden for vores kerneområder med fokus på kompetenceudvikling og på at blive en del af det kompetente og uhøjtidelige team, hvor faglig sparring og socialt samspil er i højsædet. For den rette kandidat er ambitionen et langvarigt samarbejde med en betroet medarbejder, der på sigt skal tilknyttes NORTH, som partner eller i en mere selvstændig position med egen sagsportefølje.


Om stillingen

Den rette ansøger

  • har erfaring inden for fast ejendom og erhvervslivets forhold i bred forstand,
  • trives med at arbejde i en udfordrende fagligt bred stilling inden for vores kerneområder,
  • kan holde flere bolde i luften samtidig,
  • er stærk i kommunikationen – særligt på skrift, men det er også helt afgørende, at du kan håndtere klientmødet og forhandlingssituationen
  • trives med at arbejde selvstændigt med ansvar for sager og direkte klientkontakt,
  • arbejder grundigt og struktureret men samtidig udadvendt og handlingsorienteret, og
  • har lyst til at deltage i den videre udvikling af North Advokaters forretning og dermed også praktiske, interne og ikke debiterbare opgaver.

Hvis du er advokat, er det endvidere en fordel, at du ønsker at bidrage med et netværk og du er villig til arbejde med at styrke det og oparbejde egen forretning/klientbase.

North rådgiver inden for alle områder af fast ejendom, herunder enkelte ejendomme, porteføljesalg eller som del af en virksomhedsoverdragelse.

Corporate & Commercial Law

Vi er eksperter i Corporate & Commercial Law og rådgiver bl.a. om selskabsret samt køb og salg af virksomheder.

Advokatbistand til skattespørgsmål. Vi yder skatterådgivning, herunder rådgivning vedrørende incitamentsordninger, lønbeskatning, aktieløn og internationale skatteforhold.

Familieret

Med North Advokater får du en god og tryg juridisk partner med speciale i familieret, herunder rådgivning ved skilsmisser og forældreansvarssager.

Ansættelsesret

North rådgiver inden for ansættelsesret og bistår bl.a. med rådgivning inden for funktionærret, direktørkontrakter, ferielovgivningen samt konkurrence- og kundeklausuler.

Retssager og tvister

Vi rådgiver i forbindelse med retssager, tvister og voldgiftssager. Vores advokater og jurister hjælper dig med at vurdere fordele og ulemper ved en retssag, eller tvistebehandling af din sag.

KONTAKT OS

Email
kontakt@northadvokater.dk

Find os
Amagertorv 33,3 1160 København K

Ring til os
+ 45 70 30 24 24