[trustindex no-registration=trustpilot]

North Advokater

Advokat ejendomsinvestering

Advokathjælp til alt omkring ejendomsinvestering. Vi er eksperter og har mange års erfaring med at rådgive juridisk inden for fast ejendom og ejendomsinvestering.  

“Vi tror på det er vigtigt, at skabe værdi sammen…”

Advokat ejendomsinvestering 

Hos North Advokater har vi stor erfaring med rådgivning i forhold til ejendomsinvestering, og rådgiver dig som ejendomsinvestor og udlejer. Så har du brug for en fast og erfaren sparringspartner til dine ejendomsinvesteringer er du velkommen til at kontakte os, da vi som advokater kan bistå dig med alle aspekter indenfor ejendomsinvestering. Som din advokat sikrer vi at du som ejendomsinvestor kommer sikkert i hus med din investering og forretning, og er langtidssikret i forhold til både dine ejendomme, leverandører og lejere.

Som din faste advokat og sparringspartner på det kommercielle ejendomsmarked, hjælper vi dig blandt andet med at sikre, at dit skøde er, som det skal være juridisk og bliver tinglyst korrekt.

Skødet laves f.eks. som et ekstrakt af købsaftalen, hvor de udlæg og byrder, der måtte være på ejendommen fremgår. Skødet tinglyses ved Tinglysningsretten, og er dit officielle bevis på, at du ejer den konkrete ejendom du har investeret i. Hvis du optager lån i dine ejendomme, bliver der tinglyst et pantebrev, som beviser at der er pant i din ejendom.

Som advokater til fast ejendom og ejendomsinvestering, hjælper vi dig også med alt i forhold til entreprise, istandsættelse og klargørelse af dine ejendomme, hvis de kræver det i forhold til udlejning eller genudlejning. Læs mere om entrepriseret lejeret, og erhvervslejeret.

Vi sørger for at alle kontrakter mellem de involverede parter som f.eks. bygherrer, håndværkere, entreprenører og diverse. leverandører og underleverandører er juridisk i orden. Uden en klar aftale og kontrakt, er der stor risiko for at dit ejendomsprojekt og ejendomsinvestering kan trække unødvendigt ud. Læs mere om advokat til projektudvikling. 

North Advokaters ejendomsadvokater kan ligeledes hjælpe dig juridisk med alt omkring udlejning, så du tager forbehold for alle nødvendige punkter i lejekontrakten.

Som din foretrukne advokat er vi altid klar ved din side, hvis der skulle opstå tvister mellem nogle af de involverede parter.

North Advokater står ved din side, og yder fuld service i forhold til alle aspekter omkring investering i ejendomme, så tøv ikke med at kontakte os, hvis du vil høre nærmere eller har brug for rådgivning til et konkret projekt.

MORTEN ARUP NEERGAARD

MORTEN ARUP NEERGAARD

Partner & Advokat (L)

Fast Ejendom og Ejendomsinvestering

Telefon: +45 70 30 24 24
Mobil: +45 25 71 70 62
Mail: man@northadvokater.dk

Kontakt North Advokater omkring ejendomsinvestering 

Fast ejendom

North rådgiver inden for alle områder af fast ejendom, herunder enkelte ejendomme, porteføljesalg eller som del af en virksomhedsoverdragelse.

Corporate & Commercial Law

North er eksperterne i Corporate & Commercial Law og rådgiver hele vejen rundt inden for Erhvervsretten.

Skat

Advokatbistand til skattespørgsmål. Vi yder skatterådgivning, herunder rådgivning vedrørende incitamentsordninger, lønbeskatning, aktieløn og internationale skatteforhold.

Selskabsret

Selskabsret

Med North Advokater får du en god og tryg juridisk partner med speciale i selskabsret, herunder rådgivning i holdingselskaber, ApS, A/S og ejeraftaler.

Ansættelsesret

North rådgiver inden for ansættelsesret og bistår bl.a. med rådgivning inden for funktionærret, direktørkontrakter, ferielovgivningen samt konkurrence- og kundeklausuler.

Retssager og tvister

Vi rådgiver i forbindelse med retssager, tvister og voldgiftssager. Vores advokater og jurister hjælper dig med at vurdere fordele og ulemper ved en retssag, eller tvistebehandling af din sag.

Bliv kontaktet