[trustindex no-registration=trustpilot]
+ 45 70 30 24 24 kontakt@northadvokater.dk

North Advokater

Advokat ejendomsinvestering

Advokathjælp til alt omkring ejendomsinvestering. Vi er eksperter og har mange års erfaring med at rådgive juridisk inden for fast ejendom og ejendomsinvestering.  

“Vi tror på det er vigtigt, at skabe værdi sammen…”

Advokat ejendomsinvestering 

Hos North Advokater har vi stor erfaring med rådgivning i forhold til ejendomsinvestering, og rådgiver dig som ejendomsinvestor og udlejer. Så har du brug for en fast og erfaren sparringspartner til dine ejendomsinvesteringer er du velkommen til at kontakte os, da vi som advokater kan bistå dig med alle aspekter indenfor ejendomsinvestering. Som din advokat sikrer vi at du som ejendomsinvestor kommer sikkert i hus med din investering og forretning, og er langtidssikret i forhold til både dine ejendomme, leverandører og lejere.

Som din faste advokat og sparringspartner på det kommercielle ejendomsmarked, hjælper vi dig blandt andet med at sikre, at dit skøde er, som det skal være juridisk og bliver tinglyst korrekt.

Skødet laves f.eks. som et ekstrakt af købsaftalen, hvor de udlæg og byrder, der måtte være på ejendommen fremgår. Skødet tinglyses ved Tinglysningsretten, og er dit officielle bevis på, at du ejer den konkrete ejendom du har investeret i. Hvis du optager lån i dine ejendomme, bliver der tinglyst et pantebrev, som beviser at der er pant i din ejendom.

Som advokater til fast ejendom og ejendomsinvestering, hjælper vi dig også med alt i forhold til entreprise, istandsættelse og klargørelse af dine ejendomme, hvis de kræver det i forhold til udlejning eller genudlejning. Læs mere om entrepriseret lejeret, og erhvervslejeret.

Vi sørger for at alle kontrakter mellem de involverede parter som f.eks. bygherrer, håndværkere, entreprenører og diverse. leverandører og underleverandører er juridisk i orden. Uden en klar aftale og kontrakt, er der stor risiko for at dit ejendomsprojekt og ejendomsinvestering kan trække unødvendigt ud. Læs mere om advokat til projektudvikling. 

North Advokaters ejendomsadvokater kan ligeledes hjælpe dig juridisk med alt omkring udlejning, så du tager forbehold for alle nødvendige punkter i lejekontrakten.

Som din foretrukne advokat er vi altid klar ved din side, hvis der skulle opstå tvister mellem nogle af de involverede parter.

North Advokater står ved din side, og yder fuld service i forhold til alle aspekter omkring investering i ejendomme, så tøv ikke med at kontakte os, hvis du vil høre nærmere eller har brug for rådgivning til et konkret projekt.

MORTEN ARUP NEERGAARD

MORTEN ARUP NEERGAARD

Partner & Advokat (L)

Fast Ejendom og Ejendomsinvestering

Telefon: +45 70 30 24 24
Mobil: +45 25 71 70 62
Mail: man@northadvokater.dk

Kontakt North Advokater omkring ejendomsinvestering 

Fast ejendom

North rådgiver inden for alle områder af fast ejendom, herunder enkelte ejendomme, porteføljesalg eller som del af en virksomhedsoverdragelse.

Corporate & Commercial Law

Vi er eksperter i Corporate & Commercial Law og rådgiver bl.a. om selskabsret samt køb og salg af virksomheder.

Skat

Advokatbistand til skattespørgsmål. Vi yder skatterådgivning, herunder rådgivning vedrørende incitamentsordninger, lønbeskatning, aktieløn og internationale skatteforhold.

Selskabsret

Selskabsret

Med North Advokater får du en god og tryg juridisk partner med speciale i selskabsret, herunder rådgivning i holdingselskaber, ApS, A/S og ejeraftaler.

Ansættelsesret

North rådgiver inden for ansættelsesret og bistår bl.a. med rådgivning inden for funktionærret, direktørkontrakter, ferielovgivningen samt konkurrence- og kundeklausuler.

Retssager og tvister

Vi rådgiver i forbindelse med retssager, tvister og voldgiftssager. Vores advokater og jurister hjælper dig med at vurdere fordele og ulemper ved en retssag, eller tvistebehandling af din sag.

Anbefalinger fra andre kunder

North Advokatpartnerselskab har via Morten Arup Neergaard rådgivet og hjulpet mig adskillige gange. Og til topkarakterer hver eneste gang. Der skulle være kontrakter på plads i forbindelse med andres brug af et onlineprogram, som jeg var med til at skabe. Jeg er trådt ud af et partnerskab som delejer, hvor Morten sørgede for, at jeg kom godt igennem det hele med de rette forudsætninger på plads. Jeg har etableret to selskaber i Norden, som North hjalp mig med at stifte. Og endelig har jeg af flere omgange haft brug for hjælp i tvister om ophavsret til materiale produceret af undertegnede, samt til persondataretlige problemstillinger ved online salg, posting og markedsføring. Norths bistand har uden tvivl været uvurderlig og jeg er altid blevet lyttet til samt rådgivet på bedste vis. Morten og teamet er kompetente, insisterede, troværdige og ikke mindst anstændige mennesker. Det er virkelig godt at vide, at der altid er nogen, der har ens ryg.
Rikke Kjelgaard
Rikke Kjelgaard
14. Juli, 2020.
Morten har igennem en årrække bistået mit selskab MS-Concept med helt centrale erhvervsretlige emner - alt fra samarbejdskontrkater med store kunder som fx Københavns Lufthavn, udfordringer med medarbejdere overtaget ved virksomhedsoverdragelse til vores overenskomst HORESTA/3F/Lederne og helt centrale emner for ledelsen og ejerne. Morten er en virkelig kompetent og stærk rådgiver til den mellemstore ejerledede virksomhed.
Sherif Brimbali
Sherif Brimbali
11. Juli, 2020.
Kan kun give de varmeste anbefaldelinger Og kun give en virkelig god anmeldelse for vort langvarige tilfredsstillende samarbejde og min kompetence indenfor Hotel og Restauration branchen har samarbejde i mange år med Nord Advokater kun med gode resultater og en god sparring samt rådgivning mange tak
Johnny Lykkegaard
Johnny Lykkegaard
11. Juli, 2020.

Bliv kontaktet