[trustindex no-registration=trustpilot]

North Advokater

M & A

Leder du efter sparring til M & A – fusioner og virksomhedskøb, herunder forberedelse og planlægning af transaktioner, due diligence-undersøgelser, overdragelsesaftaler, strategisparring og deltagelse i forhandlinger, så er du kommet til det helt rigtige sted. 

M & A  advokater 

North Advokater er M & A specialister og dækker alle juridiske områder inden for mergers and acquisitions. I vores advokatteam har vi både erfarne virksomhedsejere, der selv har været igennem mange M & A processer, skatteadvokater og advokater med speciale i selskaber og erhvervsret. Tilsammen udgør vi den ideelle juridiske M & A partner og vil gerne være din fortrukne M & A advokat.

 

Vi rådgiver bl.a. vores erhvervskunder i: 

– Køb og salg af virksomheder i Danmark

– Køb og salg af virksomheder udenfor Danmark 

– Omstruktureringer

– Kapitalfonde 

– Startkapital

– Virksomhedsoverdragelse 

– Fusioner

  

KONTAKT OS HER eller find mere viden om M & A herunderr

Erfarne M & A advokater i et højt specialiseret team

Som M & A advokater yder vi rådgivning til danske såvel som udenlandske klienter om større virksomhedsoverdragelser og investeringer i virksomheder. Vores professionelle M & A-team står klar til at håndtere alle typer forhandlinger gennem en effektiv og velfungerende proces, der starter med den grundige forberedelse og gennemførelse af overdragelsen til implementering og efterfølgende kvalitetssikring af transaktionen.

Hos North advokater har vi oparbejdet faste procedurer for at opretholde og udvikle vores specialiseringsgrad og kvalitative niveau inden for alle typer virksomhedsoverdragelser. Alle vores juridiske medarbejdere sidder derfor samlet på ét kontor på Amagertorv i København. Det giver vores kunder den fordel, at vi altid kan stå klar med ekspertise inden for alle områder der måtte dukke op i hele forløbet. Vores M & A advokater kan dermed udvikle skræddersyede løsninger og bistå jer hele vejen fra de indledende drøftelser og tilbudsdokumenter, til procesplanlægning, skatterådgivning, due diligence, aktionæraftaler samt alt derimellem. Hos North advokater er I dermed sikret et strategisk partnerskab, hvor processen forløber gnidningsfrit.  

 

Et sikkert valg

Vi er specialister i SMV’er, men uanset hvilken type virksomhed der er tale om, er vores rådgivning altid baseret på en juridisk, praktisk og kommerciel tilgang. Kombineret med vores mange års erfaring, betyder denne tilgang, at vi kan hjælpe vores kunder trygt igennem overdragelsesprocessen. 

North Advokater har tilmed stor erfaring indenfor planlægning og implementering af joint ventures og andre strategiske alliancer både i Danmark og i udlandet. Vi besidder den viden, der er nødvendig for at beskytte vores kunders kommercielle og juridiske interesser og kan dermed skabe de bedst mulige rammer for samarbejdet.

Hvad er M & A?

Mergers & Acquisitions betyder ordret fusioner og overtagelser, og ses i juridisk sammenhæng som rådgivning inden for køb og salg af virksomhed. Det er oftest en kompliceret proces, hvor både køber og sælger går igennem et længerevarende undersøgelses- og forhandlingsforløb, for at opnå en succesfuld transaktion.

Det er vigtigt at skabe overblik over hver fase i M&A-processen. Sælger vil i perioden op til en virksomhedsoverdragelse mærke tidspres og risici forbundet med kompleksiteten af transaktionen og de mange beslutninger. Køber vil ofte stå overfor implementeringer, der kræver strukturændringer og revision af flere juridiske dokumenter.

Hos North Advokater tilbyder vi et bredt udvalg af M & A rådgivningsydelser, og sørger for at der er styr på de grundlæggende processer og dokumenter gennem hele transaktionsprocessen.

Virksomhedsoverdragelsesloven 

Ved virksomhedsoverdragelse er det vigtigt at sikre medarbejdernes rettigheder ved salg, fusion, outsourcing eller anden form for overdragelse af deres arbejdsplads. Det er derfor afgørende, at I får den rette rådgivning om lønmodtageres retstilling ved et køb/salg/fusion efter virksomhedsoverdragelsesloven. Ved virksomhedsoverdragelse er medarbejderne i den solgte virksomhed nemlig beskyttet af specialreglerne i virksomhedsoverdragelsesloven. Det betyder, at virksomhedsejere bør være opmærksom på medarbejdernes rettigheder – vel at mærke i forbindelse med forberedelsen af transaktionen. Det kan vise sig at blive uforholdsmæssigt dyrt for virksomhedsejere som ikke tager alle juridiske overvejelser, allerede på forberedelsesstadiet.

Hos North er vi specialister i M&A, og kan derfor hjælpe vores kunder gennem hele processen. Vi står klar til at lede dig og din virksomhed sikkert igennem enhver udfordring der måtte opstå i forbindelse med den pågældende transaktion.  

 

Tony Wendt

Tony Wendt

Partner & Advokat

Skat, Corporate & Commercial

Telefon: +45 70 30 24 24
Mobil: +45 209 204 60
Mail: tw@northadvokater.dk

MORTEN ARUP NEERGAARD

MORTEN ARUP NEERGAARD

CEO, Partner & Advokat (H)

Fast Ejendom & Erhvervsret

Telefon: +45 70 30 24 24
Mobil: +45 25 71 70 62
Mail: man@northadvokater.dk

Erik Østergaard-Nielsen

Erik Østergaard-Nielsen

Partner & Advokat (L)

Selskabsret & Ansættelsesret

Telefon: +45 70 30 24 24
Mobil:+45 21 72 04 60
Mail: eon@northadvokater.dk

Kontakt os for M & A rådgivning 

Fast ejendom

North rådgiver inden for alle områder af fast ejendom, herunder enkelte ejendomme, porteføljesalg eller som del af en virksomhedsoverdragelse.

Corporate & Commercial Law

North er eksperterne i Corporate & Commercial Law og rådgiver hele vejen rundt inden for Erhvervsretten.

Skat

Advokatbistand til skattespørgsmål. Vi yder skatterådgivning, herunder rådgivning vedrørende incitamentsordninger, lønbeskatning, aktieløn og internationale skatteforhold.

Selskabsret

Selskabsret

Med North Advokater får du en god og tryg juridisk partner med speciale i selskabsret, herunder rådgivning i holdingselskaber, ApS, A/S og ejeraftaler.

Ansættelsesret

North rådgiver inden for ansættelsesret og bistår bl.a. med rådgivning inden for funktionærret, direktørkontrakter, ferielovgivningen samt konkurrence- og kundeklausuler.

Retssager og tvister

Vi rådgiver i forbindelse med retssager, tvister og voldgiftssager. Vores advokater og jurister hjælper dig med at vurdere fordele og ulemper ved en retssag, eller tvistebehandling af din sag.

Bliv kontaktet