[trustindex no-registration=trustpilot]
+ 45 70 30 24 24 kontakt@northadvokater.dk

North Advokater

M & A

Leder du efter sparring til M & A – fusioner og virksomhedskøb, herunder forberedelse og planlægning af transaktioner, due diligence-undersøgelser, overdragelsesaftaler, strategisparring og deltagelse i forhandlinger, så er du kommet til det helt rigtige sted. 

M & A  advokater 

North Advokater er M & A specialister og dækker alle juridiske områder inden for mergers and acquisitions. I vores advokatteam har vi både erfarne virksomhedsejere, der selv har været igennem mange M & A processer, skatteadvokater og advokater med speciale i selskaber og erhvervsret. Tilsammen udgør vi den ideelle juridiske M & A partner og vil gerne være din fortrukne M & A advokat.

 

Vi rådgiver bl.a. vores erhvervskunder i: 

– Køb og salg af virksomheder i Danmark

– Køb og salg af virksomheder udenfor Danmark 

– Omstruktureringer

– Kapitalfonde 

– Startkapital

– Virksomhedsoverdragelse 

– Fusioner

  

KONTAKT OS HER eller find mere viden om M & A herunderr

Erfarne M & A advokater i et højt specialiseret team

Som M & A advokater yder vi rådgivning til danske såvel som udenlandske klienter om større virksomhedsoverdragelser og investeringer i virksomheder. Vores professionelle M & A-team står klar til at håndtere alle typer forhandlinger gennem en effektiv og velfungerende proces, der starter med den grundige forberedelse og gennemførelse af overdragelsen til implementering og efterfølgende kvalitetssikring af transaktionen.

Hos North advokater har vi oparbejdet faste procedurer for at opretholde og udvikle vores specialiseringsgrad og kvalitative niveau inden for alle typer virksomhedsoverdragelser. Alle vores juridiske medarbejdere sidder derfor samlet på ét kontor på Amagertorv i København. Det giver vores kunder den fordel, at vi altid kan stå klar med ekspertise inden for alle områder der måtte dukke op i hele forløbet. Vores M & A advokater kan dermed udvikle skræddersyede løsninger og bistå jer hele vejen fra de indledende drøftelser og tilbudsdokumenter, til procesplanlægning, skatterådgivning, due diligence, aktionæraftaler samt alt derimellem. Hos North advokater er I dermed sikret et strategisk partnerskab, hvor processen forløber gnidningsfrit.  

 

Et sikkert valg

Vi er specialister i SMV’er, men uanset hvilken type virksomhed der er tale om, er vores rådgivning altid baseret på en juridisk, praktisk og kommerciel tilgang. Kombineret med vores mange års erfaring, betyder denne tilgang, at vi kan hjælpe vores kunder trygt igennem overdragelsesprocessen. 

North Advokater har tilmed stor erfaring indenfor planlægning og implementering af joint ventures og andre strategiske alliancer både i Danmark og i udlandet. Vi besidder den viden, der er nødvendig for at beskytte vores kunders kommercielle og juridiske interesser og kan dermed skabe de bedst mulige rammer for samarbejdet.

Hvad er M & A?

Mergers & Acquisitions betyder ordret fusioner og overtagelser, og ses i juridisk sammenhæng som rådgivning inden for køb og salg af virksomhed. Det er oftest en kompliceret proces, hvor både køber og sælger går igennem et længerevarende undersøgelses- og forhandlingsforløb, for at opnå en succesfuld transaktion.

Det er vigtigt at skabe overblik over hver fase i M&A-processen. Sælger vil i perioden op til en virksomhedsoverdragelse mærke tidspres og risici forbundet med kompleksiteten af transaktionen og de mange beslutninger. Køber vil ofte stå overfor implementeringer, der kræver strukturændringer og revision af flere juridiske dokumenter.

Hos North Advokater tilbyder vi et bredt udvalg af M & A rådgivningsydelser, og sørger for at der er styr på de grundlæggende processer og dokumenter gennem hele transaktionsprocessen.

Virksomhedsoverdragelsesloven 

Ved virksomhedsoverdragelse er det vigtigt at sikre medarbejdernes rettigheder ved salg, fusion, outsourcing eller anden form for overdragelse af deres arbejdsplads. Det er derfor afgørende, at I får den rette rådgivning om lønmodtageres retstilling ved et køb/salg/fusion efter virksomhedsoverdragelsesloven. Ved virksomhedsoverdragelse er medarbejderne i den solgte virksomhed nemlig beskyttet af specialreglerne i virksomhedsoverdragelsesloven. Det betyder, at virksomhedsejere bør være opmærksom på medarbejdernes rettigheder – vel at mærke i forbindelse med forberedelsen af transaktionen. Det kan vise sig at blive uforholdsmæssigt dyrt for virksomhedsejere som ikke tager alle juridiske overvejelser, allerede på forberedelsesstadiet.

Hos North er vi specialister i M&A, og kan derfor hjælpe vores kunder gennem hele processen. Vi står klar til at lede dig og din virksomhed sikkert igennem enhver udfordring der måtte opstå i forbindelse med den pågældende transaktion.  

 

Tony Wendt

Tony Wendt

Partner & Advokat

Skat, Corporate & Commercial

Telefon: +45 70 30 24 24
Mobil: +45 209 204 60
Mail: tw@northadvokater.dk

Morten Arup Neergaard

Morten Arup Neergaard

Partner & Advokat (L)

Kontakt os for M & A rådgivning 

Fast ejendom

North rådgiver inden for alle områder af fast ejendom, herunder enkelte ejendomme, porteføljesalg eller som del af en virksomhedsoverdragelse.

Corporate & Commercial Law

Vi er eksperter i Corporate & Commercial Law og rådgiver bl.a. om selskabsret samt køb og salg af virksomheder.

Skat

Advokatbistand til skattespørgsmål. Vi yder skatterådgivning, herunder rådgivning vedrørende incitamentsordninger, lønbeskatning, aktieløn og internationale skatteforhold.

Selskabsret

Selskabsret

Med North Advokater får du en god og tryg juridisk partner med speciale i selskabsret, herunder rådgivning i holdingselskaber, ApS, A/S og ejeraftaler.

Ansættelsesret

North rådgiver inden for ansættelsesret og bistår bl.a. med rådgivning inden for funktionærret, direktørkontrakter, ferielovgivningen samt konkurrence- og kundeklausuler.

Retssager og tvister

Vi rådgiver i forbindelse med retssager, tvister og voldgiftssager. Vores advokater og jurister hjælper dig med at vurdere fordele og ulemper ved en retssag, eller tvistebehandling af din sag.

Anbefalinger fra andre kunder

North Advokatpartnerselskab har via Morten Arup Neergaard rådgivet og hjulpet mig adskillige gange. Og til topkarakterer hver eneste gang. Der skulle være kontrakter på plads i forbindelse med andres brug af et onlineprogram, som jeg var med til at skabe. Jeg er trådt ud af et partnerskab som delejer, hvor Morten sørgede for, at jeg kom godt igennem det hele med de rette forudsætninger på plads. Jeg har etableret to selskaber i Norden, som North hjalp mig med at stifte. Og endelig har jeg af flere omgange haft brug for hjælp i tvister om ophavsret til materiale produceret af undertegnede, samt til persondataretlige problemstillinger ved online salg, posting og markedsføring. Norths bistand har uden tvivl været uvurderlig og jeg er altid blevet lyttet til samt rådgivet på bedste vis. Morten og teamet er kompetente, insisterede, troværdige og ikke mindst anstændige mennesker. Det er virkelig godt at vide, at der altid er nogen, der har ens ryg.
Rikke Kjelgaard
Rikke Kjelgaard
14. Juli, 2020.
Morten har igennem en årrække bistået mit selskab MS-Concept med helt centrale erhvervsretlige emner - alt fra samarbejdskontrkater med store kunder som fx Københavns Lufthavn, udfordringer med medarbejdere overtaget ved virksomhedsoverdragelse til vores overenskomst HORESTA/3F/Lederne og helt centrale emner for ledelsen og ejerne. Morten er en virkelig kompetent og stærk rådgiver til den mellemstore ejerledede virksomhed.
Sherif Brimbali
Sherif Brimbali
11. Juli, 2020.
Kan kun give de varmeste anbefaldelinger Og kun give en virkelig god anmeldelse for vort langvarige tilfredsstillende samarbejde og min kompetence indenfor Hotel og Restauration branchen har samarbejde i mange år med Nord Advokater kun med gode resultater og en god sparring samt rådgivning mange tak
Johnny Lykkegaard
Johnny Lykkegaard
11. Juli, 2020.

Bliv kontaktet