[trustindex no-registration=trustpilot]

North Advokater

Erhvervsleje

Advokatbistand til Erhvervslejeret. Vi er eksperter og har mange års erfaring med at rådgive juridisk inden for fast ejendom.  

“Vi tror på det er vigtigt, at skabe værdi sammen…”

Erhvervslejeret

Leder du efter en dedikeret advokat, der kan hjælpe dig med juridisk rådgivning omkring erhvervsleje, er du kommet til de helt rigtige advokater.

Hos North Advokater rådgiver vi om alle forhold inden for Erhvervslejeret og er blandt Københavns mest engagerede advokater i B2B ejendomsmarkedet. Det er afgørende for os at levere en helhedsorienteret juridisk rådgivning, som tager udgangspunkt i dine specifikke behov og skaber merværdi for dig og din virksomhed.

Det er vigtigt at du både som udlejer og lejer er opmærksom på at overholde samtlige aspekter af lejeretten. Det er et kompliceret område, med komplekst lovstof, der kan medføre betydelige økonomiske konsekvenser, hvis ikke den overholdes. Vores advokater og rådgivere inden for Erhvervslejeret kan hjælpe dig som udlejer eller lejer med at sikre, at samtlige regler overholdes inden lejeaftalen underskrives. På den måde undgår du ærgerlige og dyre fejl.

 

Som din advokat inden for Erhvervsleje, sikrer vi bl.a. 

 • Erhvervslejekontrakten
  Vi rådgiver om alle aspekter om erhvervslejekontrakten, herunder indgåelse, fortolkning og ophør, vilkår, fastsættelse og regulering af leje, markedsleje, krav til lejemålets indretning m.v.

   

 • Due Diligence

 • Leje- og forpagtningsaftaler

 • Erhvervslejekontrakter i forbindelse med projektudviklingssager

 • Fremleje af erhvervslejemål

 • Afståelse af lejemål

 • Køb og drift af udlejningsejendomme

 • Forbrugs- og driftsregnskaber

 • Mangler ved overtagelse og fraflytning af lejemål
MORTEN ARUP NEERGAARD

MORTEN ARUP NEERGAARD

Partner & Advokat (H)

Kontakt North Advokater omkring Erhvervsleje 

Fast ejendom

North rådgiver inden for alle områder af fast ejendom, herunder enkelte ejendomme, porteføljesalg eller som del af en virksomhedsoverdragelse.

Corporate & Commercial Law

North er eksperterne i Corporate & Commercial Law og rådgiver hele vejen rundt inden for Erhvervsretten.

Skat

Advokatbistand til skattespørgsmål. Vi yder skatterådgivning, herunder rådgivning vedrørende incitamentsordninger, lønbeskatning, aktieløn og internationale skatteforhold.

Selskabsret

Selskabsret

Med North Advokater får du en god og tryg juridisk partner med speciale i selskabsret, herunder rådgivning i holdingselskaber, ApS, A/S og ejeraftaler.

Ansættelsesret

North rådgiver inden for ansættelsesret og bistår bl.a. med rådgivning inden for funktionærret, direktørkontrakter, ferielovgivningen samt konkurrence- og kundeklausuler.

Retssager og tvister

Vi rådgiver i forbindelse med retssager, tvister og voldgiftssager. Vores advokater og jurister hjælper dig med at vurdere fordele og ulemper ved en retssag, eller tvistebehandling af din sag.

Bliv kontaktet