[trustindex no-registration=trustpilot]
+ 45 70 30 24 24 kontakt@northadvokater.dk

North Advokater

Erhvervsleje

Advokatbistand til Erhvervslejeret. Vi er eksperter og har mange års erfaring med at rådgive juridisk inden for fast ejendom.  

“Vi tror på det er vigtigt, at skabe værdi sammen…”

Erhvervslejeret

Leder du efter en dedikeret advokat, der kan hjælpe dig med juridisk rådgivning omkring erhvervsleje, er du kommet til de helt rigtige advokater.

Hos North Advokater rådgiver vi om alle forhold inden for Erhvervslejeret og er blandt Københavns mest engagerede advokater i B2B ejendomsmarkedet. Det er afgørende for os at levere en helhedsorienteret juridisk rådgivning, som tager udgangspunkt i dine specifikke behov og skaber merværdi for dig og din virksomhed.

Det er vigtigt at du både som udlejer og lejer er opmærksom på at overholde samtlige aspekter af lejeretten. Det er et kompliceret område, med komplekst lovstof, der kan medføre betydelige økonomiske konsekvenser, hvis ikke den overholdes. Vores advokater og rådgivere inden for Erhvervslejeret kan hjælpe dig som udlejer eller lejer med at sikre, at samtlige regler overholdes inden lejeaftalen underskrives. På den måde undgår du ærgerlige og dyre fejl.

 

Som din advokat inden for Erhvervsleje, sikrer vi bl.a. 

 • Erhvervslejekontrakten
  Vi rådgiver om alle aspekter om erhvervslejekontrakten, herunder indgåelse, fortolkning og ophør, vilkår, fastsættelse og regulering af leje, markedsleje, krav til lejemålets indretning m.v.

   

 • Due Diligence

 • Leje- og forpagtningsaftaler

 • Erhvervslejekontrakter i forbindelse med projektudviklingssager

 • Fremleje af erhvervslejemål

 • Afståelse af lejemål

 • Køb og drift af udlejningsejendomme

 • Forbrugs- og driftsregnskaber

 • Mangler ved overtagelse og fraflytning af lejemål
MORTEN ARUP NEERGAARD

MORTEN ARUP NEERGAARD

Partner & Advokat (L)

Fast Ejendom & Erhvervslejeret

Telefon: +45 70 30 24 24
Mobil: +45 25 71 70 62
Mail: man@northadvokater.dk

Kontakt North Advokater omkring Erhvervsleje 

Fast ejendom

North rådgiver inden for alle områder af fast ejendom, herunder enkelte ejendomme, porteføljesalg eller som del af en virksomhedsoverdragelse.

Corporate & Commercial Law

Vi er eksperter i Corporate & Commercial Law og rådgiver bl.a. om selskabsret samt køb og salg af virksomheder.

Skat

Advokatbistand til skattespørgsmål. Vi yder skatterådgivning, herunder rådgivning vedrørende incitamentsordninger, lønbeskatning, aktieløn og internationale skatteforhold.

Selskabsret

Selskabsret

Med North Advokater får du en god og tryg juridisk partner med speciale i selskabsret, herunder rådgivning i holdingselskaber, ApS, A/S og ejeraftaler.

Ansættelsesret

North rådgiver inden for ansættelsesret og bistår bl.a. med rådgivning inden for funktionærret, direktørkontrakter, ferielovgivningen samt konkurrence- og kundeklausuler.

Retssager og tvister

Vi rådgiver i forbindelse med retssager, tvister og voldgiftssager. Vores advokater og jurister hjælper dig med at vurdere fordele og ulemper ved en retssag, eller tvistebehandling af din sag.

Anbefalinger fra andre kunder

North Advokatpartnerselskab har via Morten Arup Neergaard rådgivet og hjulpet mig adskillige gange. Og til topkarakterer hver eneste gang. Der skulle være kontrakter på plads i forbindelse med andres brug af et onlineprogram, som jeg var med til at skabe. Jeg er trådt ud af et partnerskab som delejer, hvor Morten sørgede for, at jeg kom godt igennem det hele med de rette forudsætninger på plads. Jeg har etableret to selskaber i Norden, som North hjalp mig med at stifte. Og endelig har jeg af flere omgange haft brug for hjælp i tvister om ophavsret til materiale produceret af undertegnede, samt til persondataretlige problemstillinger ved online salg, posting og markedsføring. Norths bistand har uden tvivl været uvurderlig og jeg er altid blevet lyttet til samt rådgivet på bedste vis. Morten og teamet er kompetente, insisterede, troværdige og ikke mindst anstændige mennesker. Det er virkelig godt at vide, at der altid er nogen, der har ens ryg.
Rikke Kjelgaard
Rikke Kjelgaard
14. Juli, 2020.
Morten har igennem en årrække bistået mit selskab MS-Concept med helt centrale erhvervsretlige emner - alt fra samarbejdskontrkater med store kunder som fx Københavns Lufthavn, udfordringer med medarbejdere overtaget ved virksomhedsoverdragelse til vores overenskomst HORESTA/3F/Lederne og helt centrale emner for ledelsen og ejerne. Morten er en virkelig kompetent og stærk rådgiver til den mellemstore ejerledede virksomhed.
Sherif Brimbali
Sherif Brimbali
11. Juli, 2020.
Kan kun give de varmeste anbefaldelinger Og kun give en virkelig god anmeldelse for vort langvarige tilfredsstillende samarbejde og min kompetence indenfor Hotel og Restauration branchen har samarbejde i mange år med Nord Advokater kun med gode resultater og en god sparring samt rådgivning mange tak
Johnny Lykkegaard
Johnny Lykkegaard
11. Juli, 2020.

Bliv kontaktet