[trustindex no-registration=trustpilot]

North Advokater

Partner søges til North

North Advokatpartnerselskab oplever stor vækst og søger netop nu nye advokater og partnere

Vokseværk hos
North Advokatpartnerselskab

Erhvervsadvokaterne hos North Advokater har succes og oplever en fortsat vækst i klienttilgang. Står du et sted i dit liv, hvor du kunne være klar til væksteventyr og tage næste vigtige skridt i din karriere som advokat?
Så er der netop nu en attraktiv og spændende mulighed for at komme godt fra start hos North Advokater, hvad enten du allerede er selvstændig advokat eller klar til at blive det – med kyndig vejledning fra erfarne advokater og erhvervsdrivende i partnerfællesskabet.

North Advokaters klienter er typisk mellemstore, ejerledede virksomheder, der har brug for hurtig, præcis eksekvering med kommerciel forståelse. Vi har også større organisationer som klienter og er i en grundlæggende udviklingsproces, hvor nye områder indgår i porteføljen af klienter.

I det nuværende team har vi først og fremmest specialeområder indenfor Fast Ejendom, Skat og Corporate Commercial. Vi er ved at sætte et spændende hold af advokater og partnere og søger først og fremmest nye partnere der har ekspertise inden for områderne:


Insolvens og konkurs

Finansiering og bank

M & A

 

Har du andre ekspertise områder hører vi også gerne fra dig. Vigtigst er det, at du er indstillet på at indgå i en unik kombination at teamarbejdet omkring brandet og virksomheden. Og at du samtidig har et selvkørende drive til at konvertere kunders behov til faste North klienter.

MORTEN ARUP NEERGAARD

MORTEN ARUP NEERGAARD

CEO, Partner & Advokat (H)

Fast Ejendom, Erhvervsret

Telefon: +45 70 30 24 24
Mobil: +45 25 71 70 62
Mail: man@northadvokater.dk

Som forretningsdrivende og advokat

 • Har du erfaring bredt og dybt inden for dine specialer, men også generelt med erhvervslivets forhold.
 • Er du både serviceminded og kommercielt tænkende. Vi vil gerne tjene penge og udvikle forretningen. Men vigtigst er det, at nye potentielle klienter, føler sig godt taget i mod og ved de er i trygge, faglige hænder.
 • Trives du med at arbejde i et fagligt stærkt team inden for dine kerneområder og med dine centrale klienter. Samtidig holder du også af et uformelt miljø, hvor det sociale er vigtigt for at bidrage til din performance.
 • Kan du holde flere bolde i luften samtidig, er stærk i kommunikationen – særligt på skrift, men det er også helt afgørende, at du kan håndtere klientmødet og forhandlingssituationen, og du kan stå stærkt i markedet og for dine klienter. Hos North er vi professionelle vindere. Venlige, men med kant.
 • Arbejder du grundigt og struktureret både med sagerne men også med din forretning, og du er samtidig udadvendt og handlingsorienteret.
 • Ved du, at du som selvstændig erhvervsdrivende, kan omsætte for min. 2 millioner årligt. Du har som udgangspunkt en klientbase du kan tage med dig til opstart. Din succes som advokat og vækst med nye klienter inden for dine ekspertiseområder, hjælper vi dig også med.
 • Har du lyst til at deltage i den videre udvikling af din forretning i North Advokater og bidrage med relevant viden og indhold til den eksterne kommunikation og markedsføring.


Vi tilbyder

 • Kompetente råd og uhøjtidelige teams, faglig sparring og berettigelsen i markedet.
 • En velfunderet stærk virksomhed, der inden for vores respektive arbejdsområder lægger vægt på højeste faglighed, men med en uformel arbejdskultur.
 • Coaching i din udvikling som advokat, personligt brand og erhvervsdrivende.
 • Et yngre kontor og fællesskab i rivende udvikling med strategiske ambitioner om at vokse.
 • Eksklusive åbne og lyse kontorlokaler på 3. sal med direkte udsigt til Amagertorv midt på strøget i København K. Vi kan stille skrivebord med hæve-/sænkebord, reol, kontorstole, fælles printer, kopimaskine, internet, luxus kaffe, tekøkken, eksklusivt mødelokale og fælles frokoststue til rådighed.
 • Fællesadministration, reception, fælles kontaktmail og tlf. der bliver besvaret. Adgang til journalsystem, fælles markedsføring og branding af North Advokater, herunder af dig som advokat.


Er du vores kommende partner?

Kontakt vores CEO Morten Arup Neergaard på man@northadvokater.dk for at høre mere.

Kontakt os herunder

Fast ejendom

North rådgiver inden for alle områder af fast ejendom, herunder enkelte ejendomme, porteføljesalg eller som del af en virksomhedsoverdragelse.

Corporate & Commercial Law

North er eksperterne i Corporate & Commercial Law og rådgiver hele vejen rundt inden for Erhvervsretten.

Skat

Advokatbistand til skattespørgsmål. Vi yder skatterådgivning, herunder rådgivning vedrørende incitamentsordninger, lønbeskatning, aktieløn og internationale skatteforhold.

Selskabsret

Selskabsret

Med North Advokater får du en god og tryg juridisk partner med speciale i selskabsret, herunder rådgivning i holdingselskaber, ApS, A/S og ejeraftaler.

Ansættelsesret

North rådgiver inden for ansættelsesret og bistår bl.a. med rådgivning inden for funktionærret, direktørkontrakter, ferielovgivningen samt konkurrence- og kundeklausuler.

Retssager og tvister

Vi rådgiver i forbindelse med retssager, tvister og voldgiftssager. Vores advokater og jurister hjælper dig med at vurdere fordele og ulemper ved en retssag, eller tvistebehandling af din sag.

Bliv kontaktet