[trustindex no-registration=trustpilot]

North Advokater

Selskabsret

North Erhvervsadvokater er eksperter i selskabsret og erhvervsret og giver dig skræddersyet juridisk rådgivning.

Selskabsret

Hos North Erhvervsadvokater, rådgiver vi om alle selskabsretlige forhold og hjælper vores klienter med sager i forhold til kapitalselskaber, altså aktieselskaber A/S, anpartsselskaber ApS, iværksætterselskaber IVS, partnerselskaber P/S, samt fonde og foreninger.

Hovedloven inden for selskabsret er Selskabsloven, som regulerer alle aspekter af et kapitalselskabs liv, fra stiftelse til opløsning, og alt derimellem. Det er f.eks. i Selskabsloven du kan finde svar på hvordan du stifter et selskab, hvad kravene til ledelsen af et selskab er, f.eks. i forhold til krav om bestyrelse, direktion og advisory board. Du kan også finde reglerne om fusioner og spaltninger, generalforsamlingen, tvangsopløsning, registrering af legale og reelle ejere m.v.

 

Vi rådgiver blandt andet vores klienter om følgende forhold:

Har du behov for selskabsretlig rådgivning f.eks. i forhold til stiftelse af et nyt selskab, iværksætteri, holdingselskaber, koncernstrukturer m.v. står vores team af erfarne advokater i København K klar til at hjælpe dig.

Erik Østergaard-Nielsen

Erik Østergaard-Nielsen

Partner & Advokat (L)

Selskabsret & Ansættelsesret

Telefon: +45 70 30 24 24
Mobil:+45 21 72 04 60
Mail: eon@northadvokater.dk

MORTEN ARUP NEERGAARD

MORTEN ARUP NEERGAARD

CEO, Partner & Advokat (H)

Fast Ejendom & Erhvervsret

Telefon: +45 70 30 24 24
Mobil: +45 25 71 70 62
Mail: man@northadvokater.dk

Tony Wendt

Tony Wendt

Partner & Advokat

Skat, Corporate & Commercial

Telefon: +45 70 30 24 24
Mobil: +45 209 204 60
Mail: tw@northadvokater.dk

Kontakt en erhvervsadvokat

 

Fast ejendom

North rådgiver inden for alle områder af fast ejendom, herunder enkelte ejendomme, porteføljesalg eller som del af en virksomhedsoverdragelse.

Corporate & Commercial Law

North er eksperterne i Corporate & Commercial Law og rådgiver hele vejen rundt inden for Erhvervsretten.

Skat

Advokatbistand til skattespørgsmål. Vi yder skatterådgivning, herunder rådgivning vedrørende incitamentsordninger, lønbeskatning, aktieløn og internationale skatteforhold.

Selskabsret

Selskabsret

Med North Advokater får du en god og tryg juridisk partner med speciale i selskabsret, herunder rådgivning i holdingselskaber, ApS, A/S og ejeraftaler.

Ansættelsesret

North rådgiver inden for ansættelsesret og bistår bl.a. med rådgivning inden for funktionærret, direktørkontrakter, ferielovgivningen samt konkurrence- og kundeklausuler.

Retssager og tvister

Vi rådgiver i forbindelse med retssager, tvister og voldgiftssager. Vores advokater og jurister hjælper dig med at vurdere fordele og ulemper ved en retssag, eller tvistebehandling af din sag.

Bliv kontaktet