[trustindex no-registration=trustpilot]
+ 45 70 30 24 24 kontakt@northadvokater.dk

North Advokater

Selskabsret

North Advokater er eksperter i selskabsret og erhvervsret og giver dig skræddersyet juridisk rådgivning.

Selskabsret

Hos North Advokater, rådgiver vi om alle selskabsretlige forhold og hjælper vores klienter med sager i forhold til kapitalselskaber, altså aktieselskaber A/S, anpartsselskaber ApS, iværksætterselskaber IVS, partnerselskaber P/S, samt fonde og foreninger.

Hovedloven inden for selskabsret er Selskabsloven, som regulerer alle aspekter af et kapitalselskabs liv, fra stiftelse til opløsning, og alt derimellem. Det er f.eks. i Selskabsloven du kan finde svar på hvordan du stifter et selskab, hvad kravene til ledelsen af et selskab er, f.eks. i forhold til krav om bestyrelse, direktion og advisory board. Du kan også finde reglerne om fusioner og spaltninger, generalforsamlingen, tvangsopløsning, registrering af legale og reelle ejere m.v.

 

Vi rådgiver blandt andet vores klienter om følgende forhold:

 • Valg af selskabsform

 • Stiftelse af kapitalselskaber
 • Ejeraftaler
 • Vedtægter
 • Ejerforhold
 • Ledelsesforhold og ledelsesændringer
 • Generalforsamlingen
 • Direktørkontrakter
 • Kapitalforhøjelser og kapitalnedsættelser
 • Opløsning af selskaber
 • Genoptagelse af selskaber
 • Fusioner og spaltninger
 • Omregistrering af IVS
 • Omstruktureringer
 • Fonde og foreninger

Har du behov for selskabsretlig rådgivning f.eks. i forhold til stiftelse af et nyt selskab, iværksætteri, holdingselskaber, koncernstrukturer m.v. står vores team af erfarne advokater i København K klar til at hjælpe dig.

Morten Arup Neergaard

Morten Arup Neergaard

Partner & Advokat (L)

Tony Wendt

Tony Wendt

Partner & Advokat

Skat, Corporate & Commercial

Telefon: +45 70 30 24 24
Mobil: +45 209 204 60
Mail: tw@northadvokater.dk

Kontakt en erhvervsadvokat

 

Fast ejendom

North rådgiver inden for alle områder af fast ejendom, herunder enkelte ejendomme, porteføljesalg eller som del af en virksomhedsoverdragelse.

Corporate & Commercial Law

Vi er eksperter i Corporate & Commercial Law og rådgiver bl.a. om selskabsret samt køb og salg af virksomheder.

Skat

Advokatbistand til skattespørgsmål. Vi yder skatterådgivning, herunder rådgivning vedrørende incitamentsordninger, lønbeskatning, aktieløn og internationale skatteforhold.

Selskabsret

Selskabsret

Med North Advokater får du en god og tryg juridisk partner med speciale i selskabsret, herunder rådgivning i holdingselskaber, ApS, A/S og ejeraftaler.

Ansættelsesret

North rådgiver inden for ansættelsesret og bistår bl.a. med rådgivning inden for funktionærret, direktørkontrakter, ferielovgivningen samt konkurrence- og kundeklausuler.

Retssager og tvister

Vi rådgiver i forbindelse med retssager, tvister og voldgiftssager. Vores advokater og jurister hjælper dig med at vurdere fordele og ulemper ved en retssag, eller tvistebehandling af din sag.

Anbefalinger fra andre kunder

North Advokatpartnerselskab har via Morten Arup Neergaard rådgivet og hjulpet mig adskillige gange. Og til topkarakterer hver eneste gang. Der skulle være kontrakter på plads i forbindelse med andres brug af et onlineprogram, som jeg var med til at skabe. Jeg er trådt ud af et partnerskab som delejer, hvor Morten sørgede for, at jeg kom godt igennem det hele med de rette forudsætninger på plads. Jeg har etableret to selskaber i Norden, som North hjalp mig med at stifte. Og endelig har jeg af flere omgange haft brug for hjælp i tvister om ophavsret til materiale produceret af undertegnede, samt til persondataretlige problemstillinger ved online salg, posting og markedsføring. Norths bistand har uden tvivl været uvurderlig og jeg er altid blevet lyttet til samt rådgivet på bedste vis. Morten og teamet er kompetente, insisterede, troværdige og ikke mindst anstændige mennesker. Det er virkelig godt at vide, at der altid er nogen, der har ens ryg.
Rikke Kjelgaard
Rikke Kjelgaard
14. Juli, 2020.
Morten har igennem en årrække bistået mit selskab MS-Concept med helt centrale erhvervsretlige emner - alt fra samarbejdskontrkater med store kunder som fx Københavns Lufthavn, udfordringer med medarbejdere overtaget ved virksomhedsoverdragelse til vores overenskomst HORESTA/3F/Lederne og helt centrale emner for ledelsen og ejerne. Morten er en virkelig kompetent og stærk rådgiver til den mellemstore ejerledede virksomhed.
Sherif Brimbali
Sherif Brimbali
11. Juli, 2020.
Kan kun give de varmeste anbefaldelinger Og kun give en virkelig god anmeldelse for vort langvarige tilfredsstillende samarbejde og min kompetence indenfor Hotel og Restauration branchen har samarbejde i mange år med Nord Advokater kun med gode resultater og en god sparring samt rådgivning mange tak
Johnny Lykkegaard
Johnny Lykkegaard
11. Juli, 2020.

Bliv kontaktet