[trustindex no-registration=trustpilot]

Services North Advokater

North Advokater er et advokatpartnerselskab med fokus på erhvervslivet. Vi holder til centralt på Amagertorv i København K. Vi dækker alle områder du som erhversdrivende eller organisation måtte have brug for, med speciale i Fast ejendomM&A, Corporate & Commercial, Skat og Selskabsret.  

Vi er kendetegnet ved, at vi går hele vejen for vores klienter, og gør det nødvendige. Det der skal til!
Kontakt os med det samme og hør om vi kan hjælpe dig, eller orienter dig her på siden om vores services. 

 

“Vi tror på det er vigtigt, at vi bliver ved til du får ret…”

Fast ejendom

North rådgiver inden for alle områder af fast ejendom, herunder enkelte ejendomme, porteføljesalg eller som del af en virksomhedsoverdragelse.

Corporate & Commercial Law

Vi er eksperter i Corporate & Commercial Law og rådgiver bl.a. om selskabsret samt køb og salg af virksomheder.

Skat

Advokatbistand til skattespørgsmål. Vi yder skatterådgivning, herunder rådgivning vedrørende incitamentsordninger, lønbeskatning, aktieløn og internationale skatteforhold.

Selskabsret

Selskabsret

Med North Advokater får du en god og tryg juridisk partner med speciale i selskabsret, herunder rådgivning i holdingselskaber, ApS, A/S og ejeraftaler.

Ansættelsesret

North rådgiver inden for ansættelsesret og bistår bl.a. med rådgivning inden for funktionærret, direktørkontrakter, ferielovgivningen samt konkurrence- og kundeklausuler.

Retssager og tvister

Vi rådgiver i forbindelse med retssager, tvister og voldgiftssager. Vores advokater og jurister hjælper dig med at vurdere fordele og ulemper ved en retssag, eller tvistebehandling af din sag.

Selskabsret

M & A

Seed- og Venturekapital

Franchise

Bliv kontaktet