[trustindex no-registration=trustpilot]

North Advokater

Fast Ejendom

Advokat til fast ejendom. Vi er eksperter og har mange års erfaring med at rådgive juridisk inden for fast ejendom.  

“Vi tror på det er vigtigt, at skabe værdi sammen…”

Advokat Fast Ejendom

Leder du efter dedikerede advokater, der kan hjælpe dig med juridisk rådgivning omkring fast ejendom, er du kommet til det helt rigtige advokatfirma.

Hos North Advokater rådgiver vi om alle forhold inden for fast ejendom og er blandt Københavns mest engagerede advokater i B2B ejendomsmarkedet. Det er afgørende for os at levere en helhedsorienteret rådgivning, som tager udgangspunkt i dine specifikke behov, og med et fokus på altid at skabe en merværdi for dig og din virksomhed.

Vores ejendomsadvokater rådgiver indenfor alle aspekter af fast ejendom, erhvervsleje, entreprise, køb og salg af fast ejendom, fonde og foreninger, andelsboliger, projektudvikling af fast ejendom, udbudsret, lejeret og miljøret og planlovgivning.

Hos North Advokater rådgiver vi bl.a. entreprenører, investorer, bygherrer og ejendomsselskaber inden for fast ejendom. Vi kender ejendomsmarkedet og er kendetegnet ved, at vi går hele vejen for vores klienter, og gør vores arbejde ordentligt, hvad end dit juridiske behov er.

Når du bliver klient hos os involverer vi os med engagement i din ejendomscase, og vores advokatrådgivning giver dig ikke blot den korrekte juridiske løsning, men også en kommerciel forståelse, der er med til at sikre dig en helhedsorienteret rådgivning, der altid er tilpasset til dig og din virksomheds faktiske behov.

Mange af vores nuværende klienter er langvarige samarbejdspartnere, fordi vi kender, og dækker deres juridiske behov, og forstår at skabe en merværdi for hver enkelt klient. Det kunne f.eks. være at hjælpe med ansættelsesretlig rådgivning, hjælp til strukturering af selskaber, fonde og konsortier.

Vi rådgiver om

MORTEN ARUP NEERGAARD

MORTEN ARUP NEERGAARD

CEO, Partner & Advokat (H)

Fast Ejendom, Erhvervsret

Telefon: +45 70 30 24 24
Mobil: +45 25 71 70 62
Mail: man@northadvokater.dk

Kontakt North Advokater omkring Fast Ejendom

Fast ejendom

North rådgiver inden for alle områder af fast ejendom, herunder enkelte ejendomme, porteføljesalg eller som del af en virksomhedsoverdragelse.

Corporate & Commercial Law

North er eksperterne i Corporate & Commercial Law og rådgiver hele vejen rundt inden for Erhvervsretten.

Skat

Advokatbistand til skattespørgsmål. Vi yder skatterådgivning, herunder rådgivning vedrørende incitamentsordninger, lønbeskatning, aktieløn og internationale skatteforhold.

Selskabsret

Selskabsret

Med North Advokater får du en god og tryg juridisk partner med speciale i selskabsret, herunder rådgivning i holdingselskaber, ApS, A/S og ejeraftaler.

Ansættelsesret

North rådgiver inden for ansættelsesret og bistår bl.a. med rådgivning inden for funktionærret, direktørkontrakter, ferielovgivningen samt konkurrence- og kundeklausuler.

Retssager og tvister

Vi rådgiver i forbindelse med retssager, tvister og voldgiftssager. Vores advokater og jurister hjælper dig med at vurdere fordele og ulemper ved en retssag, eller tvistebehandling af din sag.

Bliv kontaktet