[trustindex no-registration=trustpilot]
+ 45 70 30 24 24 kontakt@northadvokater.dk

North Advokater

Fast Ejendom

Advokat til fast ejendom. Vi er eksperter og har mange års erfaring med at rådgive juridisk inden for fast ejendom.  

“Vi tror på det er vigtigt, at skabe værdi sammen…”

Advokat Fast Ejendom

Leder du efter dedikerede advokater, der kan hjælpe dig med juridisk rådgivning omkring fast ejendom, er du kommet til det helt rigtige advokatfirma.

Hos North Advokater rådgiver vi om alle forhold inden for fast ejendom og er blandt Københavns mest engagerede advokater i B2B ejendomsmarkedet. Det er afgørende for os at levere en helhedsorienteret rådgivning, som tager udgangspunkt i dine specifikke behov, og med et fokus på altid at skabe en merværdi for dig og din virksomhed.

Vores ejendomsadvokater rådgiver indenfor alle aspekter af fast ejendom, erhvervsleje, entreprise, køb og salg af fast ejendom, fonde og foreninger, andelsboliger, projektudvikling af fast ejendom, udbudsret, lejeret og miljøret og planlovgivning.

Hos North Advokater rådgiver vi bl.a. entreprenører, investorer, bygherrer og ejendomsselskaber inden for fast ejendom. Vi kender ejendomsmarkedet og er kendetegnet ved, at vi går hele vejen for vores klienter, og gør vores arbejde ordentligt, hvad end dit juridiske behov er.

Når du bliver klient hos os involverer vi os med engagement i din ejendomscase, og vores advokatrådgivning giver dig ikke blot den korrekte juridiske løsning, men også en kommerciel forståelse, der er med til at sikre dig en helhedsorienteret rådgivning, der altid er tilpasset til dig og din virksomheds faktiske behov.

Mange af vores nuværende klienter er langvarige samarbejdspartnere, fordi vi kender, og dækker deres juridiske behov, og forstår at skabe en merværdi for hver enkelt klient. Det kunne f.eks. være at hjælpe med ansættelsesretlig rådgivning, hjælp til strukturering af selskaber, fonde og konsortier.

Vi rådgiver om

MORTEN ARUP NEERGAARD

MORTEN ARUP NEERGAARD

CEO, Partner & Advokat (L)

Fast Ejendom, Erhvervsret 

Telefon: +45 70 30 24 24
Mobil: +45 25 71 70 62
Mail: man@northadvokater.dk

Kontakt North Advokater omkring Fast Ejendom

Fast ejendom

North rådgiver inden for alle områder af fast ejendom, herunder enkelte ejendomme, porteføljesalg eller som del af en virksomhedsoverdragelse.

Corporate & Commercial Law

Vi er eksperter i Corporate & Commercial Law og rådgiver bl.a. om selskabsret samt køb og salg af virksomheder.

Skat

Advokatbistand til skattespørgsmål. Vi yder skatterådgivning, herunder rådgivning vedrørende incitamentsordninger, lønbeskatning, aktieløn og internationale skatteforhold.

Selskabsret

Selskabsret

Med North Advokater får du en god og tryg juridisk partner med speciale i selskabsret, herunder rådgivning i holdingselskaber, ApS, A/S og ejeraftaler.

Ansættelsesret

North rådgiver inden for ansættelsesret og bistår bl.a. med rådgivning inden for funktionærret, direktørkontrakter, ferielovgivningen samt konkurrence- og kundeklausuler.

Retssager og tvister

Vi rådgiver i forbindelse med retssager, tvister og voldgiftssager. Vores advokater og jurister hjælper dig med at vurdere fordele og ulemper ved en retssag, eller tvistebehandling af din sag.

Anbefalinger fra andre kunder

North Advokatpartnerselskab har via Morten Arup Neergaard rådgivet og hjulpet mig adskillige gange. Og til topkarakterer hver eneste gang. Der skulle være kontrakter på plads i forbindelse med andres brug af et onlineprogram, som jeg var med til at skabe. Jeg er trådt ud af et partnerskab som delejer, hvor Morten sørgede for, at jeg kom godt igennem det hele med de rette forudsætninger på plads. Jeg har etableret to selskaber i Norden, som North hjalp mig med at stifte. Og endelig har jeg af flere omgange haft brug for hjælp i tvister om ophavsret til materiale produceret af undertegnede, samt til persondataretlige problemstillinger ved online salg, posting og markedsføring. Norths bistand har uden tvivl været uvurderlig og jeg er altid blevet lyttet til samt rådgivet på bedste vis. Morten og teamet er kompetente, insisterede, troværdige og ikke mindst anstændige mennesker. Det er virkelig godt at vide, at der altid er nogen, der har ens ryg.
Rikke Kjelgaard
Rikke Kjelgaard
14. Juli, 2020.
Morten har igennem en årrække bistået mit selskab MS-Concept med helt centrale erhvervsretlige emner - alt fra samarbejdskontrkater med store kunder som fx Københavns Lufthavn, udfordringer med medarbejdere overtaget ved virksomhedsoverdragelse til vores overenskomst HORESTA/3F/Lederne og helt centrale emner for ledelsen og ejerne. Morten er en virkelig kompetent og stærk rådgiver til den mellemstore ejerledede virksomhed.
Sherif Brimbali
Sherif Brimbali
11. Juli, 2020.
Kan kun give de varmeste anbefaldelinger Og kun give en virkelig god anmeldelse for vort langvarige tilfredsstillende samarbejde og min kompetence indenfor Hotel og Restauration branchen har samarbejde i mange år med Nord Advokater kun med gode resultater og en god sparring samt rådgivning mange tak
Johnny Lykkegaard
Johnny Lykkegaard
11. Juli, 2020.

Bliv kontaktet