+45 70 30 24 24 kontakt@northadvokater.dk

Cookie- og privatlivspolitik

for North Advokatpartnerselskab, CVR-nr. 37077437

Introduktion

Når du besøger North Advokatpartnerselskabs (herefter North Advokater) hjemmeside og andre digitale platforme indsamles der oplysninger om dig, som bruges til at tilpasse og forbedre vores indhold og til at øge værdien og målrette vores digitale kommunikation. Hvis du ikke ønsker, at der indsamles oplysninger, bør du slette dine cookies (se vejledning) og undlade videre brug af websitet. Nedenfor har vi uddybet, hvilke informationer der indsamles, deres formål og hvilke tredjeparter, der har adgang til dem.

Cookies

En cookie er en lille tekstfil, der lagres i din browser og for at kunne genkende din computer ved tilbagevendende besøg. Næsten alle websites bruger i dag cookies. En cookie kan indeholde tekst, tal eller f.eks. en dato, men der er ingen personlige oplysninger gemt i vores cookies. En cookie er ikke et program, og kan ikke indeholde virus.

Når du besøger North Advokaters website og øvrige digitale kanaler, kan du automatisk modtage en eller flere cookies.

Det er muligt at slette eller blokere for cookies.

Se vejledning: http://minecookies.org/cookiehandtering

Hvis du sletter eller blokerer cookies vil annoncer kunne blive mindre relevante for dig og optræde hyppigere. Du kan desuden risikere at websitet ikke fungerer optimalt samt at der er indhold, du ikke kan få adgang til.

Vores hjemmeside anvender cookies til følgende samarbejdspartnere:

Mailchimp

Facebook Pixel

LinkedIN

Google Analytics

Google Adwords

Divi by Elegant Themes

Så lang tid opbevares cookies

Cookiens levetid kan variere efter hvad de enkelte udbydere har sat dem til. Nogle cookies forsvinder så snart du lukker browservinduet, andre kan eksistere i flere år. Mange udbydere anvender typisk 12 eller 24 måneders levetid på deres annonce-, statistik og indholdsrelaterede cookies. Bemærk at levetiden forlænges efter hvert besøg, så det er f.eks. 24 måneder fra sidst, at du har besøgt et website, at cookies opbevares på din computer.

Du kan til enhver tid selv slette cookies på din computer.

 

Sådan afviser eller sletter du dine cookies

Afvisning af cookies: 

Du kan altid afvise cookies på din computer ved at ændre indstillingerne i din Internet-browser. Hvor du finder indstillingerne afhænger af, hvilken browser du anvender som du kan se i ovenstående link, samt i uddybende vejledning længere nede på denne side. Du skal dog være opmærksom på, at hvis du gør det, er der mange funktioner og services, du ikke kan bruge, fordi disse funktioner og services forudsætter, at hjemmesiden kan huske de valg, du foretager.

Du kan fravælge cookies fra Google Analytics her.

Det er muligt at fravælge nogle annoncenetværk, der deler oplysninger på tværs af forskellige netværk her.
Andre annoncenetværk kan du fravælge på deres hjemmeside, mens nogle annoncenetværk respekterer ikke fravalg.

 

Sletning af cookies: 

Cookies som du tidligere har accepteret, kan efterfølgende slettes nemt. Benytter du en PC med en nyere browser, kan du slette dine cookies ved at bruge genvejstasterne: CTRL + SHIFT + Delete

 

 

Benytter du en browser, som ikke er listet ovenfor, skal du finde vejledningen i den pågældende browsers hjælpe-sektion.

Husk: Bruger du flere Internet-browsere, skal du slette cookies i dem alle.

 

Hvad cookies bruges til på vores website

For at fastlægge, hvem der besøger vores websites, bruger vi cookies til at føre demografiske og brugerrelaterede statistikker. På den måde får vi mulighed for at tilpasse indhold og navigation, så det passer med brugernes besøgsmønstre.

Nedenfor er en mere detaljeret gennemgang af de cookies, der lægges på hjemmesiden og digitale kanaler.

 

Optimering af visning

På North Advokaters hjemmeside og visse digitale kanaler lægges en række cookies, hvis formål er at give brugeren den bedste oplevelse af sitet. Det drejer sig i høj grad om layout-tilpasninger i form af fx skriftstørrelser.

Cookie- og persondatapolitikken gælder for alle digitale kanaler, sociale medie sider og services som ejes, ydes og leveres af North Advokater. Det samme gør sig gældende for hjemmesider som North Advokater har ejet eller kommer til at eje og drive i fremtiden. (herefter samlet betegnet som ”Hjemmesiderne”)

 

Statistik

Hjemmesiderne anvender analyseværktøjer fra blandt andet Google Analytics og MailChimp til at udarbejde statistik over brugernes færden på hjemmesiderne. Google Analytics m.fl. behandler oplysningerne på vegne af North Advokater, og de videregiver ikke personhenførbare oplysninger om dig og din færden på hjemmesiderne til tredjemand. Alle data er anonymiserede, og de kan ikke kædes sammen med den enkelte bruger.

Ønsker du at fravælge cookies specifikt fra Google Analytics, kan du gøre det her: https://tools.google.com/dlpage/gaoptout

Mailchimp anvendes til at opsamle information når du skriver dig op til at modtage vores nyhedsbreve. MailChimp analyserer efterfølgende, hvordan du besøger vores hjemmeside.

Annoncer

Vi bruger enkelte steder tredjeparts cookies i forbindelse med bannere, hvilket sørger for, at du ikke får vist de samme reklamer flere gange. Til dette formål benytter vi bl.a data fra Facebook pixel og Google.

Udover Google Analytics anvender vi Google Adwords og integrerer løbende yderligere services fra Google der kan medføre anvendelse af Cookies. Vi henholder os til Googles datapolitik og følger deres initiativer for at overholde lovgivningen og bestemmelserne i GDPR.

 

Facebook og Facebook pixel:

Denne hjemmeside bruger widgets og/eller applikationer leveret af Facebook, som er en tredjeparts-service. Disse cookies tjekker som en given bruger er logget ind via hans/hendes Facebook konto.

Denne hjemmeside bruger Facebook pixel ad services fra Facebook. Disse cookies giver mulighed for at vise relevant indhold i form af annoncer på Facebook, efter du har besøgt vores website. Facebook giver mulighed for opt-out fra ad services, og disse opsætning kan findes i profilindstillinger (på Facebook).

Vi og Facebook indsamler og behandler personoplysninger, når du besøger virksomhedens Facebook-side (“fanside”). Formålet med behandlingen er at kunne markedsføre os over for potentielle kunder, besvare henvendelser og lignende beslægtede formål.

Facebook-siden administreret af North Advokater er:

https://www.facebook.com/NorthAdvokatpartnerselskab/

Vi følger Datatilsynets gældende retningslinjer omkring det delte dataansvar og tilstræber os at sikre, at de besøgende på vores Facebook-side får information om persondata. På nuværende tidspunkt indebærer dette bl.a., at vi løbende forsøger at indgå i en dialog med Facebook omkring reguleringen af det fælles dataansvar og ansvarsfordelingen. Som nævnt nedenfor i nærværende politik, har man også som besøgende på vores Facebook-side mulighed for at udøve sine rettigheder fx retten til indsigt, retten til at gøre indsigelse og retten til sletning.

 

Retsgrundlaget for vores behandling af personoplysninger
Behandlingen af personoplysninger sker baseret på legitim interesse ud fra en interesseafvejning. Der behandles ikke oplysninger, hvor samtykke er påkrævet.

Kategorier af personoplysninger og deres kilde
Der indsamles kontaktoplysninger typisk i form af navn. Modtager vi følsomme oplysninger/særlige kategorier af oplysninger bliver disse slettet så snart de kommer til vores kendskab.

Modtagere af personoplysninger
De personoplysninger der afgives vil ikke blive videregivet uden for virksomheden.

Opbevaring af personoplysninger
Da de personoplysninger der afgives på Facebook-siden afgives af personen selv på vores offentligt tilgængelige side, vil oplysningerne i udgangspunktet ligge på siden så længe denne eksisterer. Man kan som afgiver af oplysningerne altid gøre indsigelse i forhold til interesseafvejningen, med henblik på at få slettet eventuelle opslag.

Automatisk afgørelser og profilering
Vi antager, at Facebook foretager automatiske afgørelser og profilering på den del af personoplysningerne, som Facebook er dataansvarlig for. Vi benytter os ikke af automatiske afgørelser og profilering.

Bemærk! Hvis du ikke ønsker, at dine oplysninger behandles, bedes du undlade at besøge vores Facebook-side, da det på nuværende tidspunkt ikke er muligt for os at ændre på Facebooks indstillinger for opsamling af data.

Som Advokatpartnerselskab forholder vi os kritisk til Facebook og associerede partnere. Vi observerer sagsforløb mellem EU’s datatilsyn og Facebook, orienterer os og vurderer i hvor høj grad de overholder persondataloven for Danmark, såvel som EU, samt generelle etiske forhold på globalt plan.

Vi bruger, som de fleste andre virksomheder, Facebook som partner i databehandlingen af aktiviteter der foregår på vores side, på deres platforme. Vi har indtil videre (pr.  14. november 2018) tiltro til at de behandler data i forhold til EU’s lovgivning og indenfor de rammer de har formidlet og indgået aftale med for virksomheder i EU.

Skulle det vise sig, at der gennem gentagne domfældelser er belæg for at konkludere, at Facebook ikke overholder GDPR lovgivningen, er vi med meget kort varsel indstillet på, at nedlægge vores Facebook-side og alle virksomhedsrelaterede forbindelser med deres platform.

Dette gælder også alle øvrige anvendte digitale programmer, platforme og services, der måtte vise sig ikke at overholde GDPR lovgivningen eller aftaler de har indgået med deres brugere i professionelt regi.

 

Personoplysninger

Generelt

Personoplysninger er alle slags informationer, der i et eller andet omfang kan henføres til dig. Når du benytter vores Hjemmesider indsamler og behandler vi en række sådanne informationer. Det sker f.eks. ved alm. tilgang af indhold, hvis du tilmelder dig vores nyhedsbrev, deltager i undersøgelser, henvender dig til os eller bliver klient, gør øvrig brug af services eller foretager køb via hjemmesiderne. Du kan læse mere om vores persondatapolitik i det følgende.

Vi indsamler og behandler typisk følgende typer af oplysninger: Et unikt ID og tekniske oplysninger om din computer, tablet eller mobiltelefon, dit IP-nummer, geografisk placering, samt hvilke sider du klikker på (interesser). I det omfang du selv giver eksplicit samtykke hertil og selv indtaster informationerne behandles desuden: Navn, telefonnummer, e-mail, adresse og evt. betalingsoplysninger. Det vil typisk være i forbindelse med oprettelse af en sag eller ved køb af en ydelse/produkt.

Ved tilmelding til vores nyhedsbrev, indsamler vi data. Disse data videregives og opbevares sikkert hos MailChimp, og bruges til at sende nyhedsmails, forudsat at du har givet dit samtykke. Du giver dit samtykke ved at tilmelde dig vores nyhedsbrev. Du kan til enhver tid til- eller afmelde dig vores nyhedsbrev.

Vi er ved at integrere system, der muliggør at alle mails sendes krypteret og du derfor med sikkerhed kan sende personfølsom data til os. Evt. data du måtte indgive, med forespørgsel eller som kommende klient, behandles fortroligt og sikkert i overensstemmelse med Persondatalovens bestemmelser. Enhver data vi måtte besidde, kan til enhver tid udleveres til dig eller slettes efter ønske, ligesom vi automatisk sletter al data når dit forløb eller sag er afsluttet.

Vi er ligeledes i gang med at opbygge et system, så du som klient altid har adgang til de personlige oplysninger og informationer vi måtte opbevare mens dit forløb hos er i gang. Samtidig sikrer vi at dine informationer er beskyttet mod andre udefra.

Hvis du som klient har særlige behov for at vores korrespondance og kommunikation er ekstra beskyttet, så meddel os dette hurtigst muligt, da vi i så fald skal bruge noget teknisk data fra dig.

Vi opbevarer ikke sensitiv information som dine kreditkortoplysninger mv., og vi anvender software som sørger for at den information er krypteret. Enhver anden information om dig lages i form af cookies eller pixels, som er faciliteret af 3. parts værktøjer (som Facebook pixel for at lave målrettet markedsføring).

 

Sikkerhed

Vi har truffet tekniske og organisatoriske foranstaltninger mod, at dine oplysninger hændeligt eller ulovligt bliver slettet, offentliggjort, fortabt, forringet eller kommer til uvedkommendes kendskab, misbruges eller i øvrigt behandles i strid med lovgivningen.

 

Formål med cookies eller pixels i forbindelse med markedsføring og forbedret online brugeroplevelse

Oplysningerne bruges til at identificere dig som bruger og vise dig de annoncer, som vil have størst sandsynlighed for at være relevante for dig, at registrere dine henvendelser og betalinger, samt at kunne levere de services, du har efterspurgt, som f.eks. at fremsende et nyhedsbrev. Herudover anvender vi oplysningerne til at optimere vores services og indhold.

 

 

Periode for opbevaring

Oplysningerne opbevares i det tidsrum, der er tilladt i henhold til lovgivningen, og vi sletter dem, når de ikke længere er nødvendige. Perioden afhænger af karakteren af oplysningen og baggrunden for opbevaring. Det er derfor ikke muligt at angive en generel tidsramme for, hvornår informationer slettes. Men som udgangspunkt slettes din data når din sag er afsluttet, medmindre der er udsigt til at den genoptages, eller du selv beder os om at opbevare den og forblive klient hos os på længere sigt.

 

Videregivelse af oplysninger

Data om din brug af websitet, hvilke annoncer, du modtager og evt. klikker på, geografisk placering, køn og alderssegment m.v. videregives til tredjeparter i det omfang disse oplysninger er kendt. Du kan se hvilke tredjeparter, der er tale om, i afsnittet om ”Cookies” ovenfor. Oplysningerne anvendes til målretning af annoncering.

Oplysninger om dit navn, adresse, e-mail, telefonnummer samt personfølsomme oplysninger videregives kun til relevante instanser og med dit samtykke.

Vi benytter herudover en række tredjeparter til opbevaring og behandling af data. Disse behandler udelukkende oplysninger på vores vegne og må ikke anvende dem til egne formål.

 

Indsigt og klager

Du har ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, vi behandler om dig. Du kan desuden til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger anvendes. Du kan også tilbagekalde dit samtykke til, at der bliver behandlet oplysninger om dig. Hvis de oplysninger, der behandles om dig, er forkerte har du ret til at de bliver rettet eller slettet. Henvendelse herom kan ske til: kontakt@northadvokater.dk

Hvis du vil klage over vores behandling af dine personoplysninger, har du også mulighed for at tage kontakt til Datatilsynet.

Du har til enhver tid ret til at gøre indsigelse mod vores behandling af dine personoplysninger, med henblik på direkte markedsføring, herunder den profilering der foretages for at kunne målrette vores direkte markedsføring.

Du har til enhver tid ret til at tilbagekalde et samtykke, du har givet os til en given behandling af personoplysninger, herunder til den profilering, der foretages af dig som som kunde og via vores nyhedsbrev. Hvis du ønsker at tilbagekalde dit samtykke, bedes du kontakte os på: kontakt@northadvokater.dk

 

 

Udgiver

Denne hjemmeside med tilhørende digitale kanaler udbydes af: [North Advokater] [Amagertorv 33, sal 3] [1160 København K] Telefon: [+45 70 30 24 24] Email: [kontakt@northadvokater.dk]

 

Denne cookie- og privatlivspolitik er bl.a. baseret på anbefalinger fra sammenslutningen på Minecookies.org.

Disse betingelser er senest opdateret den 14. november 2018.
Kontakt os venligst for yderligere spørgsmål på: kontakt@northadvokater.dk