[trustindex no-registration=trustpilot]

Om os

Vi gør det nødvendige – det der skal til.

North Advokater er et advokatpartnerhus på Amagertorv med speciale i fast ejendom, corporate & commercial law, skat, familieret og tvister. Vi er kendetegnet ved, at vi går hele vejen for vores klienter, og gør det nødvendige. Vi gør det der skal til.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

             “Vi tror på, det er vigtigt at sige tingene ligeud…”

Hvem vi er

Vi tager udgangspunkt i din forretning med missionen om at løse din sag hurtigst muligt og med bedst muligt resultat.

Hos North Advokater er vi specialiserede i fast ejendom, corporate & commercial law,  skat, familieret og tvister. Med andre ord løser vi alle de juridiske problemer, din virksomhed har. Vi gør det uden omsvøb og uden at fortabe os i juridiske detaljer, der er uden værdi for din virksomhed. Vi er til for dig – ikke omvendt. Vi forsøger derfor også at holde et fornuftigt niveau på priserne af vores ydelser. Vi vil nemlig for alt i verden kun have glade kunder. Det tror vi på, er vejen frem i forhold til at opretholde en sustainable forretning.

Af samme årsag gør vi os altid umage med ikke alene at producere de nødvendige dokumenter, men også med at tilrettelægge implementeringen af det juridiske arbejde så vort arbejde implementeres rigtigt og skaber optimal værdi for dig som kunde. Samtidig gør vi en del ud af at gøre vores kommunikation forståelig og ligefrem, så vores kunder rent faktisk forstår, hvad vi siger.

Vores kunder er typisk små og mellemstore – ofte ejerledede – virksomheder, der har brug for hurtig, præcis og pragmatisk eksekvering. Det kan vi bedre end nogen andre, og vi tror på, at det er en af årsagerne til, at alle vores kunder forbliver kunder.

Udover at hjælpe dig rent juridisk, gør vi også en del ud at hjælpe vores kunder gennem vores netværk, så vi sammen kan vækste jeres forretning. – Vi tror nemlig på, lige ud af posen, at jeres succes vil smitte af på os.

Bliv kontaktet