[trustindex no-registration=trustpilot]
+ 45 70 30 24 24 kontakt@northadvokater.dk

Om os

Vi gør det nødvendige – det der skal til.

North Advokater er et advokatpartnerhus på Amagertorv med speciale i fast ejendom, corporate & commercial law, skat, familieret og tvister. Vi er kendetegnet ved, at vi går hele vejen for vores klienter, og gør det nødvendige. Vi gør det der skal til.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

             “Vi tror på, det er vigtigt at sige tingene ligeud…”

Hvem vi er

Vi tager udgangspunkt i din forretning med missionen om at løse din sag hurtigst muligt og med bedst muligt resultat.

Hos North Advokater er vi specialiserede i fast ejendom, corporate & commercial law,  skat, familieret og tvister. Med andre ord løser vi alle de juridiske problemer, din virksomhed har. Vi gør det uden omsvøb og uden at fortabe os i juridiske detaljer, der er uden værdi for din virksomhed. Vi er til for dig – ikke omvendt. Vi forsøger derfor også at holde et fornuftigt niveau på priserne af vores ydelser. Vi vil nemlig for alt i verden kun have glade kunder. Det tror vi på, er vejen frem i forhold til at opretholde en sustainable forretning.

Af samme årsag gør vi os altid umage med ikke alene at producere de nødvendige dokumenter, men også med at tilrettelægge implementeringen af det juridiske arbejde så vort arbejde implementeres rigtigt og skaber optimal værdi for dig som kunde. Samtidig gør vi en del ud af at gøre vores kommunikation forståelig og ligefrem, så vores kunder rent faktisk forstår, hvad vi siger.

Vores kunder er typisk små og mellemstore – ofte ejerledede – virksomheder, der har brug for hurtig, præcis og pragmatisk eksekvering. Det kan vi bedre end nogen andre, og vi tror på, at det er en af årsagerne til, at alle vores kunder forbliver kunder.

Udover at hjælpe dig rent juridisk, gør vi også en del ud at hjælpe vores kunder gennem vores netværk, så vi sammen kan vækste jeres forretning. – Vi tror nemlig på, lige ud af posen, at jeres succes vil smitte af på os.

Anbefalinger fra andre kunder

North Advokatpartnerselskab har via Morten Arup Neergaard rådgivet og hjulpet mig adskillige gange. Og til topkarakterer hver eneste gang. Der skulle være kontrakter på plads i forbindelse med andres brug af et onlineprogram, som jeg var med til at skabe. Jeg er trådt ud af et partnerskab som delejer, hvor Morten sørgede for, at jeg kom godt igennem det hele med de rette forudsætninger på plads. Jeg har etableret to selskaber i Norden, som North hjalp mig med at stifte. Og endelig har jeg af flere omgange haft brug for hjælp i tvister om ophavsret til materiale produceret af undertegnede, samt til persondataretlige problemstillinger ved online salg, posting og markedsføring. Norths bistand har uden tvivl været uvurderlig og jeg er altid blevet lyttet til samt rådgivet på bedste vis. Morten og teamet er kompetente, insisterede, troværdige og ikke mindst anstændige mennesker. Det er virkelig godt at vide, at der altid er nogen, der har ens ryg.
Rikke Kjelgaard
Rikke Kjelgaard
14. Juli, 2020.
Morten har igennem en årrække bistået mit selskab MS-Concept med helt centrale erhvervsretlige emner - alt fra samarbejdskontrkater med store kunder som fx Københavns Lufthavn, udfordringer med medarbejdere overtaget ved virksomhedsoverdragelse til vores overenskomst HORESTA/3F/Lederne og helt centrale emner for ledelsen og ejerne. Morten er en virkelig kompetent og stærk rådgiver til den mellemstore ejerledede virksomhed.
Sherif Brimbali
Sherif Brimbali
11. Juli, 2020.
Kan kun give de varmeste anbefaldelinger Og kun give en virkelig god anmeldelse for vort langvarige tilfredsstillende samarbejde og min kompetence indenfor Hotel og Restauration branchen har samarbejde i mange år med Nord Advokater kun med gode resultater og en god sparring samt rådgivning mange tak
Johnny Lykkegaard
Johnny Lykkegaard
11. Juli, 2020.

Bliv kontaktet