[trustindex no-registration=trustpilot]
+ 45 70 30 24 24 kontakt@northadvokater.dk

North Advokater

MORTEN ARUP NEERGAARD

Advokat (L) og direktør i North.
Specialiseret i fast ejendom og erhvervsrådgivning. 

Morten Arup Neergaard Advokat (L) Ejer og stifter af North Advokater

Morten Arup Neergaard repræsenterer klienter inden for generel erhvervsrådgivning. Sagerne centrerer sig oftest om selskabsret, kontraktret samt mere specialiserede områder inden for køb og salg af fast ejendom, finansiering, forsikring, entreprise, projektudvikling og erhvervs- og boliglejeret. Morten er som advokat hertil specialiseret i hotellers retsforhold og rådgiver desuden i virksomhedsoverdragelser og generationsskifter.

 

UDDANNELSE

Møderet for landsret
Cand. jur. Københavns Universitet 1996 – 2002
European Law Certificate fra University of Amsterdam  

 

KARRIERE

Advokat, Partner, NORTH Advokatpartnerselskab, 2015-
Advokat, Partner, Nexus Advokater, 2013-2015
Advokat, Lønberg & Leth Christensen 2009 – 2013
Advokat, Hartz & Davidsen / Andersen & Thoregaard Advokatfirma 2005-2008
Advokatfuldmægtig Mazanti-Andersen Korsø Jensen & Partnere 2002-2005  

 

MEDLEMSSKABER

Advokatsamfundet JUC Netværk i entreprise og byggeri
JUC Netværk i erhvervs- og selskabsret
Dansk Selskab for Boligret
Dansk forening for Voldgift
Det Danske Selskab for Byggeret
Foreningen for bank- og finansieringsret  

 

SPROG

Dansk og øvrige skandinaviske sprog
Engelsk

Fast ejendom

North rådgiver inden for alle områder af fast ejendom, herunder enkelte ejendomme, porteføljesalg eller som del af en virksomhedsoverdragelse.

Corporate & Commercial Law

Vi er eksperter i Corporate & Commercial Law og rådgiver bl.a. om selskabsret samt køb og salg af virksomheder.

Skat

Advokatbistand til skattespørgsmål. Vi yder skatterådgivning, herunder rådgivning vedrørende incitamentsordninger, lønbeskatning, aktieløn og internationale skatteforhold.

Selskabsret

Selskabsret

Med North Advokater får du en god og tryg juridisk partner med speciale i selskabsret, herunder rådgivning i holdingselskaber, ApS, A/S og ejeraftaler.

Ansættelsesret

North rådgiver inden for ansættelsesret og bistår bl.a. med rådgivning inden for funktionærret, direktørkontrakter, ferielovgivningen samt konkurrence- og kundeklausuler.

Retssager og tvister

Vi rådgiver i forbindelse med retssager, tvister og voldgiftssager. Vores advokater og jurister hjælper dig med at vurdere fordele og ulemper ved en retssag, eller tvistebehandling af din sag.

Anbefalinger fra andre kunder

North Advokatpartnerselskab har via Morten Arup Neergaard rådgivet og hjulpet mig adskillige gange. Og til topkarakterer hver eneste gang. Der skulle være kontrakter på plads i forbindelse med andres brug af et onlineprogram, som jeg var med til at skabe. Jeg er trådt ud af et partnerskab som delejer, hvor Morten sørgede for, at jeg kom godt igennem det hele med de rette forudsætninger på plads. Jeg har etableret to selskaber i Norden, som North hjalp mig med at stifte. Og endelig har jeg af flere omgange haft brug for hjælp i tvister om ophavsret til materiale produceret af undertegnede, samt til persondataretlige problemstillinger ved online salg, posting og markedsføring. Norths bistand har uden tvivl været uvurderlig og jeg er altid blevet lyttet til samt rådgivet på bedste vis. Morten og teamet er kompetente, insisterede, troværdige og ikke mindst anstændige mennesker. Det er virkelig godt at vide, at der altid er nogen, der har ens ryg.
Rikke Kjelgaard
Rikke Kjelgaard
14. Juli, 2020.
Morten har igennem en årrække bistået mit selskab MS-Concept med helt centrale erhvervsretlige emner - alt fra samarbejdskontrkater med store kunder som fx Københavns Lufthavn, udfordringer med medarbejdere overtaget ved virksomhedsoverdragelse til vores overenskomst HORESTA/3F/Lederne og helt centrale emner for ledelsen og ejerne. Morten er en virkelig kompetent og stærk rådgiver til den mellemstore ejerledede virksomhed.
Sherif Brimbali
Sherif Brimbali
11. Juli, 2020.
Kan kun give de varmeste anbefaldelinger Og kun give en virkelig god anmeldelse for vort langvarige tilfredsstillende samarbejde og min kompetence indenfor Hotel og Restauration branchen har samarbejde i mange år med Nord Advokater kun med gode resultater og en god sparring samt rådgivning mange tak
Johnny Lykkegaard
Johnny Lykkegaard
11. Juli, 2020.

Bliv kontaktet