[trustindex no-registration=trustpilot]
+ 45 70 30 24 24 kontakt@northadvokater.dk

North Advokater

Krisestyring i
Hotel- og Restaurationsbranchen

Advokathjælp under Corona krisen. Vi er som advokater i højeste beredskab og står klar til at hjælpe dig igennem krisen. 

 

“Vi tror på det er vigtigt, at skabe værdi sammen…”

Advokater specialiseret i Hotel- og Restaurationsbranchen

COVID-19 har nu for alvor ramt Danmark og de danske virksomheder, og hos North Advokater får vi mange henvendelser i forhold til, hvordan den enkelte virksomhed bedst tilpasses situationen, og ledes så sikkert som muligt igennem denne krise.

Hotel- og Restaurationsbranchen er ekstremt påvirket af Corona-udbruddet.
Det bliver desværre kun forstærket på kort sigt. Branchen kigger ind i ubehagelige og nødvendige beslutninger.

Omsætningstal og belægningsprocent er nede til niveau, hvor faste omkostninger reflekterer løbende tab i driftsselskaberne i hotelbranchen. Selv optimistiske budgetter, hvor nuværende effekter indarbejdes indtil juni, hvorefter hospitality-aktivitet og rejselyst bør begynde at rette sig medfører meget store tab 2020. Barer og diskoteker lukker pt. og restauranter tager lignende tiltag. Udlejere, franchisegivere, bortforpagtere, managementselskaber skal indstille sig på mulige misligholdelsessituationer.

Kontakt os, hvis der er behov for bistand fra et specialistadvokatkontor for branchen. Vi har brancheindsigt og kompetencer på plads.

Vi holder åbent og har et skærpet fokus på myndighedernes beredskabsplan og anbefalinger. 

Henvendelserne vi får drejer sig f.eks. om:

Tvungen ferie i 3F/Horesta-overenskomsten

Forberedte opsigelser/masseopsigelser inden 31. marts då.

Hjælp til indsigt i regeringens lovede tiltag om momsudskydelse og erstatning

Forhandlinger mellem lejer/udlejer, franchise giver/tager osv.

MORTEN ARUP NEERGAARD

MORTEN ARUP NEERGAARD

Advokat & Partner

Specialist – Hotel og Restauration

Telefon: +45 70 30 24 24
Mobil: +45 25 71 70 62
Mail: man@northadvokater.dk

Thomas Hanke

Thomas Hanke

Advokatfuldmægtig

Kommerciel indsigt – 25 års erfaring.
Juridisk beskæftigelse indenfor Hotel- og Servicebranchen

 

Telefon: +45 70 30 24 24
Mobil: +45 24 69 65 89
Mail: th@northadvokater.dk

Kontakt North Advokater for krisehjælp til din virksomhed

Fast ejendom

North rådgiver inden for alle områder af fast ejendom, herunder enkelte ejendomme, porteføljesalg eller som del af en virksomhedsoverdragelse.

Corporate & Commercial Law

Vi er eksperter i Corporate & Commercial Law og rådgiver bl.a. om selskabsret samt køb og salg af virksomheder.

Skat

Advokatbistand til skattespørgsmål. Vi yder skatterådgivning, herunder rådgivning vedrørende incitamentsordninger, lønbeskatning, aktieløn og internationale skatteforhold.

Selskabsret

Selskabsret

Med North Advokater får du en god og tryg juridisk partner med speciale i selskabsret, herunder rådgivning i holdingselskaber, ApS, A/S og ejeraftaler.

Ansættelsesret

North rådgiver inden for ansættelsesret og bistår bl.a. med rådgivning inden for funktionærret, direktørkontrakter, ferielovgivningen samt konkurrence- og kundeklausuler.

Retssager og tvister

Vi rådgiver i forbindelse med retssager, tvister og voldgiftssager. Vores advokater og jurister hjælper dig med at vurdere fordele og ulemper ved en retssag, eller tvistebehandling af din sag.

Anbefalinger fra andre kunder

North Advokatpartnerselskab har via Morten Arup Neergaard rådgivet og hjulpet mig adskillige gange. Og til topkarakterer hver eneste gang. Der skulle være kontrakter på plads i forbindelse med andres brug af et onlineprogram, som jeg var med til at skabe. Jeg er trådt ud af et partnerskab som delejer, hvor Morten sørgede for, at jeg kom godt igennem det hele med de rette forudsætninger på plads. Jeg har etableret to selskaber i Norden, som North hjalp mig med at stifte. Og endelig har jeg af flere omgange haft brug for hjælp i tvister om ophavsret til materiale produceret af undertegnede, samt til persondataretlige problemstillinger ved online salg, posting og markedsføring. Norths bistand har uden tvivl været uvurderlig og jeg er altid blevet lyttet til samt rådgivet på bedste vis. Morten og teamet er kompetente, insisterede, troværdige og ikke mindst anstændige mennesker. Det er virkelig godt at vide, at der altid er nogen, der har ens ryg.
Rikke Kjelgaard
Rikke Kjelgaard
14. Juli, 2020.
Morten har igennem en årrække bistået mit selskab MS-Concept med helt centrale erhvervsretlige emner - alt fra samarbejdskontrkater med store kunder som fx Københavns Lufthavn, udfordringer med medarbejdere overtaget ved virksomhedsoverdragelse til vores overenskomst HORESTA/3F/Lederne og helt centrale emner for ledelsen og ejerne. Morten er en virkelig kompetent og stærk rådgiver til den mellemstore ejerledede virksomhed.
Sherif Brimbali
Sherif Brimbali
11. Juli, 2020.
Kan kun give de varmeste anbefaldelinger Og kun give en virkelig god anmeldelse for vort langvarige tilfredsstillende samarbejde og min kompetence indenfor Hotel og Restauration branchen har samarbejde i mange år med Nord Advokater kun med gode resultater og en god sparring samt rådgivning mange tak
Johnny Lykkegaard
Johnny Lykkegaard
11. Juli, 2020.

Bliv kontaktet