[trustindex no-registration=trustpilot]

NORTH ADVOKATPARTNERSELSKAB HAR BISTÅET VERDENS-PROJEKTET LIVEKLEIN MED BISTAND TIL STØRRE KAPITALFORHØJELSE FRA ANERKENDTE INVESTORER.

Markedet for Tiny houses, og den tilhørende filosofi om en mere bæredygtig livsstil og cirkulær økonomisk fremtid, er i stærk fremdrift. LiveKlein, med Bjarke Ingels på designholdet, er ved at etablere sig som en af de tungere spillere på markedet.

LiveKlein har med udvidelsen af investorgruppen inddraget BIG Investments ApS (Bjarke Ingels Group) og den anerkendte business angel Henrik Lottrup.

 

OM LIVEKLEIN & TINY HOUSES

LiveKlein er grundlagt af designer og indretningsarkitekt Søren Rose og iværksætter Jacob Hagemann. De små huse kan i fremtiden være mulige boliger til f.eks. seniorer, studerende og personer der ønsker en minimalistisk og bæredygtig livstil, eller at bo i tæt kontakt med naturen uden at gå ned på komfort.

Deres nye Klein A45 tiny house er designet af den verdensberømte arkitekt Bjarke Ingels. Et lille hus med fokus på form, funktion og frihed.

Teamet fra NORTH bestod af Tony Wendt, Morten Arup Neergaard og Thomas Hanke. Såfremt du har spørgsmål til transaktionen, bedes du venligst kontakte Tony Wendt (tw@northadvokater.dk)
Tony Wendt

Tony Wendt

Partner & Advokat

Skat, Corporate & Commercial

Telefon: +45 70 30 24 24
Mobil: +45 209 204 60
Mail: tw@northadvokater.dk

Thomas Hanke

Thomas Hanke

Advokat og Erhvervsjuridisk rådgiver

Erhvervsret, Selskabsret, Franchiseret, Forhandler- og licensaftaler, Inkasso

Telefon: +45 70 30 24 24
Mail: kontakt@northadvokater.dk

MORTEN ARUP NEERGAARD

MORTEN ARUP NEERGAARD

CEO, Partner & Advokat (H)

Fast Ejendom, Erhvervsret

Telefon: +45 70 30 24 24
Mobil: +45 25 71 70 62
Mail: man@northadvokater.dk

Udfyld formularen hvis du vil ringes op 

Fast ejendom

North rådgiver inden for alle områder af fast ejendom, herunder enkelte ejendomme, porteføljesalg eller som del af en virksomhedsoverdragelse.

Corporate & Commercial Law

North er eksperterne i Corporate & Commercial Law og rådgiver hele vejen rundt inden for Erhvervsretten.

Skat

Advokatbistand til skattespørgsmål. Vi yder skatterådgivning, herunder rådgivning vedrørende incitamentsordninger, lønbeskatning, aktieløn og internationale skatteforhold.

Selskabsret

Selskabsret

Med North Advokater får du en god og tryg juridisk partner med speciale i selskabsret, herunder rådgivning i holdingselskaber, ApS, A/S og ejeraftaler.

Ansættelsesret

North rådgiver inden for ansættelsesret og bistår bl.a. med rådgivning inden for funktionærret, direktørkontrakter, ferielovgivningen samt konkurrence- og kundeklausuler.

Retssager og tvister

Vi rådgiver i forbindelse med retssager, tvister og voldgiftssager. Vores advokater og jurister hjælper dig med at vurdere fordele og ulemper ved en retssag, eller tvistebehandling af din sag.

Bliv kontaktet