[trustindex no-registration=trustpilot]
+ 45 70 30 24 24 kontakt@northadvokater.dk

Ny partner hos North Advokater 

 


For English see below

Det er med stor glæde og positive fremtidsudsigter, at vi byder velkommen til Tony Wendt som advokat og ny partner hos North Advokater. Tony kommer fra en stilling hos BKH Law og tiltræder som partner for Corporate Commercial & Skat hos North.

Som advokat og rådgiver har Tony stor berøring med start-ups, danske Esport-organisationer og SMV’er indenfor tech og innovation. Tonys speciale er som Corporate Commercial- og skatteadvokat, og han rådgiver bl.a. i internationale koncernforhold og har repræsenteret alt fra små familievirksomheder til store, internationale koncerner.

Af Tonys fornemmeste ekspertiseområder kan nævnes:

Indenfor Corporate Commercial:
køb og salg af virksomheder, selskabskonstruktioner, koncernstrukturering, investorforhold samt generel selskabsret.

Indenfor skatteret vil vi fremhæve:
udbyttebeskatning, kildeskat, transfer pricing og internationale selskabsstrukturer.

Er du nuværende kunde hos North, overvejer du at blive det en dag, eller skal vi blot netværke til en start? Så find Tony her på LinkedIn, eller book et telefonmøde med ham på vores hovedmail kontakt@northadvokater.dk og se, om der er et match.


New partner with North Advokater

It’s with great pleasure and bright hopes for the future that we announce Tony Wendt as our new lawyer and partner with North Advokater. Tony’s previous position was at BKH Law, and he will be partner of Corporate Commercial & Tax at North.

Tony has been hugely involved in start-ups, Danish Esport enterprises and tech- and innovation SMEs. He specializes in Corporate Commercial and tax, offers advice on international relations, and he has represented various clients from local family businesses to large, international corporations.

Tony’s most distinguished areas of expertise are:

In Corporate Commercial:

Purchasing and sale of corporations, corporate structures, group structures, and corporate law in general.

Worth mentioning in the area of taxation is:

Attribution of profits, withholding tax, transfer pricing, and international organization structures.

Are you a current or potential client with North, or are you interested in joining our network? Find Tony on LinkedIn or book a remote meeting with him through our email address kontakt@northadvokater.dk to find out if there is a match.

TONY WENDT

TONY WENDT

Partner & Advokat

Skat, Corporate & Commercial

Telefon: +45 70 30 24 24
Mobil: +45 209 204 60
Mail: tw@northadvokater.dk

Udfyld formular hvis du vil ringes op 

Fast ejendom

North rådgiver inden for alle områder af fast ejendom, herunder enkelte ejendomme, porteføljesalg eller som del af en virksomhedsoverdragelse.

Corporate & Commercial Law

Vi er eksperter i Corporate & Commercial Law og rådgiver bl.a. om selskabsret samt køb og salg af virksomheder.

Skat

Advokatbistand til skattespørgsmål. Vi yder skatterådgivning, herunder rådgivning vedrørende incitamentsordninger, lønbeskatning, aktieløn og internationale skatteforhold.

Selskabsret

Selskabsret

Med North Advokater får du en god og tryg juridisk partner med speciale i selskabsret, herunder rådgivning i holdingselskaber, ApS, A/S og ejeraftaler.

Ansættelsesret

North rådgiver inden for ansættelsesret og bistår bl.a. med rådgivning inden for funktionærret, direktørkontrakter, ferielovgivningen samt konkurrence- og kundeklausuler.

Retssager og tvister

Vi rådgiver i forbindelse med retssager, tvister og voldgiftssager. Vores advokater og jurister hjælper dig med at vurdere fordele og ulemper ved en retssag, eller tvistebehandling af din sag.

Anbefalinger fra andre kunder

North Advokatpartnerselskab har via Morten Arup Neergaard rådgivet og hjulpet mig adskillige gange. Og til topkarakterer hver eneste gang. Der skulle være kontrakter på plads i forbindelse med andres brug af et onlineprogram, som jeg var med til at skabe. Jeg er trådt ud af et partnerskab som delejer, hvor Morten sørgede for, at jeg kom godt igennem det hele med de rette forudsætninger på plads. Jeg har etableret to selskaber i Norden, som North hjalp mig med at stifte. Og endelig har jeg af flere omgange haft brug for hjælp i tvister om ophavsret til materiale produceret af undertegnede, samt til persondataretlige problemstillinger ved online salg, posting og markedsføring. Norths bistand har uden tvivl været uvurderlig og jeg er altid blevet lyttet til samt rådgivet på bedste vis. Morten og teamet er kompetente, insisterede, troværdige og ikke mindst anstændige mennesker. Det er virkelig godt at vide, at der altid er nogen, der har ens ryg.
Rikke Kjelgaard
Rikke Kjelgaard
14. Juli, 2020.
Morten har igennem en årrække bistået mit selskab MS-Concept med helt centrale erhvervsretlige emner - alt fra samarbejdskontrkater med store kunder som fx Københavns Lufthavn, udfordringer med medarbejdere overtaget ved virksomhedsoverdragelse til vores overenskomst HORESTA/3F/Lederne og helt centrale emner for ledelsen og ejerne. Morten er en virkelig kompetent og stærk rådgiver til den mellemstore ejerledede virksomhed.
Sherif Brimbali
Sherif Brimbali
11. Juli, 2020.
Kan kun give de varmeste anbefaldelinger Og kun give en virkelig god anmeldelse for vort langvarige tilfredsstillende samarbejde og min kompetence indenfor Hotel og Restauration branchen har samarbejde i mange år med Nord Advokater kun med gode resultater og en god sparring samt rådgivning mange tak
Johnny Lykkegaard
Johnny Lykkegaard
11. Juli, 2020.

Bliv kontaktet