[trustindex no-registration=trustpilot]
+ 45 70 30 24 24 kontakt@northadvokater.dk

North Advokater

Thomas Hanke

Thomas’ personlige erfaring som topleder i erhvervslivet og som multi-iværksætter og ejerleder, har givet ham et unikt indblik i de problemstillinger en ejerleder sidder med, både hvad angår de private og erhvervsmæssige sider af livet som iværksætter og ejerleder.

 

Thomas Hanke

Juridisk rådgivning hos NORTH ADVOKATER
Thomas Hanke udfører blandt andet skrivning og juridisk gennemgang af erhvervsrelaterede samarbejdsaftaler, herunder både interne aftaler mellem et moderselskab og søsterselskab(er) samt eksterne aftaler med mellem- og/eller 3.mand blandt andet:

 • Masterfranchiseaftaler
 • Franchiseaftaler
 • Licensaftaler
 • Forhandleraftaler
 • Underleverandøraftaler
 • Udliciteringsaftaler
 • Agentaftaler
 • Virksomhedsoverdragelsesaftaler
 • Partnerskabsaftaler

Derudover tilbyder Thomas franchisegiver rådgivning i forbindelse med f.eks. omdannelse til franchiseorganisation, dobbelt ekspansion igennem franchise samt relaterede opgaver. Hertil yder Thomas rådgivning i forbindelse med virksomhedsstiftelse, varemærkeregistrering, investorsøgning, vækst og dobbelt ekspansion.


Karriere
Thomas er Cand.jur. fra Københavns Universitet og skrev specialeafhandling om Iværksætterens Juridiske Udfordringer i Franchiseforhold.

Thomas har en omfattende erhvervsbaggrund. Han har i mere end 25 år, været beskæftiget som direktør, hotelbroker, virksomhedsmægler og franchiseudvikler indenfor hotel-og servicebranchen, herunder 10 år i USA. Thomas har i en sen alder besluttet sig for at blive advokat. De seneste 15 år har Thomas været succesfuld som iværksætter med opbygningen af flere franchisebaserede virksomheder, hvoraf nogle er blevet videresolgt. Thomas har derfor direkte hands-on erfaring med mange aspekter af erhvervslivet, fra idéstadiet over daglig drift og ledelse, helt til exit. Thomas er derfor særlig kompetent til at rådgive iværksættere og ejerledere, hvor de mange års personlige erfaring med iværksætteri, virksomhedsledelse, køb og salg af virksomheder samt franchiserekruttering og franchiseudvikling, kan bibringe en ekstra værdi til den juridiske rådgivning eller retstvist. Thomas er Dansk/Amerikaner og taler/skriver flydende Dansk og (US)Engelsk.

Inkasso
Thomas Hanke har flere års erfaring med sager inden for inkasso samt debitor- og kreditstyring.
Thomas står for blandt andet følgende inden for inkassosager:

 • Inddrivelse af ubetalte fordringer,
 • Føring af tvistsager ved civilretten,
 • Registrering af konkurskrav,
 • Kreditvurderinger,
 • Debitorstyring
 • Skyldner registrering og overvågning.
Thomas Hanke

Thomas Hanke

Advokat og Erhvervsjuridisk rådgiver

Erhvervsret, Selskabsret, Franchiseret, Forhandler- og licensaftaler, Inkasso

Telefon: +45 70 30 24 24
Mail: kontakt@northadvokater.dk

Kontakt os herunder

Fast ejendom

North rådgiver inden for alle områder af fast ejendom, herunder enkelte ejendomme, porteføljesalg eller som del af en virksomhedsoverdragelse.

Corporate & Commercial Law

North er eksperterne i Corporate & Commercial Law og rådgiver hele vejen rundt inden for Erhvervsretten.

Skat

Advokatbistand til skattespørgsmål. Vi yder skatterådgivning, herunder rådgivning vedrørende incitamentsordninger, lønbeskatning, aktieløn og internationale skatteforhold.

Selskabsret

Selskabsret

Med North Advokater får du en god og tryg juridisk partner med speciale i selskabsret, herunder rådgivning i holdingselskaber, ApS, A/S og ejeraftaler.

Ansættelsesret

North rådgiver inden for ansættelsesret og bistår bl.a. med rådgivning inden for funktionærret, direktørkontrakter, ferielovgivningen samt konkurrence- og kundeklausuler.

Retssager og tvister

Vi rådgiver i forbindelse med retssager, tvister og voldgiftssager. Vores advokater og jurister hjælper dig med at vurdere fordele og ulemper ved en retssag, eller tvistebehandling af din sag.

Bliv kontaktet