[trustindex no-registration=trustpilot]

North Advokater

Corporate and Commercial Law

Vi er eksperter inden for ”Corporate and Commercial law” og hjælper dig hele vejen i mål.

Vi er eksperter inden for ”Corporate and Commercial Law” og tilbyder juridisk hjælp til:

 

 

  • Selskabsret, herunder kapitalforhøjelser og –nedsættelser, stiftelse af selskaber, fusioner, spaltninger, likvidationer, omstrukturering og joint ventures

 

  • Køb og salg af virksomhed

 

  • Erhvervsretlige kontrakter, herunder diverse samarbejdsaftaler, udviklingsaftaler, almindelige forretningsbetingelser, distributør- og handelsagentaftaler og kontrakter om køb og salg af produktionsanlæg mv.

 

  • Ansættelsesret, bestyrelsesforhold og direktørforhold, herunder udarbejdelse af direktørkontrakter.

 

 

  • Finansielle virksomheder

 

  • Skattemæssige forhold   

 

  • Persondataret

Commercial Law

Vi er eksperter og hjælper jer med alt inden for Corporate and Commercial law, herunder selskabsret samt køb og salg af virksomheder.  

Vi dækker og hjælper dig med alt inden for fast ejendom, herunder enkelte ejendomme, porteføljesalg eller som del af en virksomhedsoverdragelse. 

Vi er eksperter og hjælper Jer med alt inden for Skatterådgivning. Herunder Incitamentsordninger, lav lønbeskatning, aktieløn og internationale skatteforhold.

Familieret

Vi er eksperter og hjælper jer engageret og loyalt med alt inden for familieret. Herunder skilsmisser og forældreansvarssager.

Ansættelsesret

Vi  er eksperter i Ansættelsesret og kan bl.a. hjælpe med Funktionærret, Direktørkontrakter, Ferielovgivningen, Konkurrence- og kundeklausuler.

 

Retssager og tvister

Vi hjælper dig inden for alle former for retssager og tvister. Herunder Strafferet som beskikket og valgt forsvarer, og tvister ved Fast ejendom.

KONTAKT OS

Udfyld formularen og bliv kontaktet af en ekspert på området.