[trustindex no-registration=trustpilot]

Vi gør det nødvendige – det der skal til.

North Advokater er et advokatpartnerhus på Amagertorv med speciale  i Fast Ejendom, Commercial Law, M&A og Skat. Vi er kendetegnet ved at vi går hele vejen for vores klienter og gør det nødvendige. Det der skal til for at vinde, sikre og skabe grobund for vækst.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

             “Vi tror på det er vigtigt, at sige tingene ligeud”

Hvem vi er
Vi tager udgangspunkt i din forretning med missionen om at løse din sag hurtigst muligt og med bedst muligt resultat.
Hos North Advokater er vi specialiserede i Fast Ejendom, Commercial Law, M&A og Skat. Med andre ord løser vi alle de juridisk problemer din virksomhed har. Vi gør det uden omsvøb, og uden at fortabe os i juridiske detaljer der er uden værdi for din virksomhed. – Vi er nemlig til for dig – ikke omvendt. Vi forsøger derfor også, at holde et fornuftigt niveau på priserne af vores ydelser. Vi vil nemlig for alt i verden kun have glade kunder. Det tror vi på er vejen frem, i forhold til at opretholde en sustainable forretning.

Af samme årsag gør vi os altid umage med ikke alene at producere de nødvendige dokumenter, men også med at tilrettelægge implementeringen af det juridiske arbejde, så vores arbejde implementeres rigtigt og skaber optimal værdi for dig som kunde.Samtidigt gør vi en del ud af, at gøre vores kommunikation forståelig og ligefrem så vores kunder rent faktisk forstår hvad vi siger.

Vores kunder er typisk små og mellemstore, ofte ejerledede, virksomheder der har brug for hurtig, præcis og pragmatisk eksekvering. – Og det kan vi bedre end nogen andre, og vi tror på, at det er en af årsagerne til, at alle vores kunder forbliver kunder; for vi ser dig helst lidt som en del af familien i lang tid fremadrettet.

Udover at hjælpe dig rent juridisk gør vi også en del ud at hjælpe vores kunder med vores netværk, så vi sammen kan vækste jeres forretning. – Vi tror nemlig, lige ud af posen, på at jeres succes vil smitte af på os.

Vi er klar til nye projekter

Kom forbi vores hyggelige lokaler på Amagertorv eller udfyld formularen og bliv kontaktet af en specialist.