[trustindex no-registration=trustpilot]

BYGGEFIRMA TAGER STORE SKRIDT MOD ØGET VÆKST MED TÆT BISTAND FRA NORTH ADVOKATERS THOMAS HANKE

La Cour Byg tager store skridt mod øget vækst med hjælp fra North Advokaters Thomas Hanke.

Virksomheden skifter fra at være et ApS til et A/S og får professionel bestyrelse.

Skridtet fra at være et ApS til et A/S og ansættelsen af en professionel bestyrelse kommer oven på et år 2020 med 46 procents vækst i La Cour Byg, som laver tømrer-, murer- og malerarbejde.

At blive et aktieselskab og få en professionel bestyrelse er en måde at gøre noget nyt og tage virksomhedens udvikling seriøst, mener direktøren.

Thomas Hanke fra North advokater er medlem af bestyrelsen. Han driver, i tillæg til advokatgerningen, virksomhed inden for inkasso, debitorsikring og IT-løsninger i Straetus Nordic, hvor han er direktør.

Thomas’ personlige erfaring som topleder i erhvervslivet og som multi-iværksætter og ejerleder, har givet ham et unikt indblik i de problemstillinger en ejerleder sidder med, både hvad angår de private, såvel som erhvervsmæssige sider af livet som iværksætter og ejerleder.

Disse kompetencer passer godt med La Cour Byg. Når man spørger direktøren, hvad virksomheden er særligt god til, som skaber vækst, så er svaret klart:

“IT-løsninger og håndtering af medarbejdere. Vi har en hurtig og aktiv kommunikation over for kunderne fra tilbud til udført opgave og kontrol”, siger Filip la Cour.

Læs om La Cour Bygs væksteventyr

Læs mere om Thomas Hanke og hans arbejde

 

Thomas Hanke

Thomas Hanke

Advokat og Erhvervsjuridisk rådgiver

Erhvervsret, Selskabsret, Franchiseret, Forhandler- og licensaftaler, Inkasso

Telefon: +45 70 30 24 24
Mail: kontakt@northadvokater.dk

Udfyld formularen hvis du vil ringes op 

Fast ejendom

North rådgiver inden for alle områder af fast ejendom, herunder enkelte ejendomme, porteføljesalg eller som del af en virksomhedsoverdragelse.

Corporate & Commercial Law

North er eksperterne i Corporate & Commercial Law og rådgiver hele vejen rundt inden for Erhvervsretten.

Skat

Advokatbistand til skattespørgsmål. Vi yder skatterådgivning, herunder rådgivning vedrørende incitamentsordninger, lønbeskatning, aktieløn og internationale skatteforhold.

Selskabsret

Selskabsret

Med North Advokater får du en god og tryg juridisk partner med speciale i selskabsret, herunder rådgivning i holdingselskaber, ApS, A/S og ejeraftaler.

Ansættelsesret

North rådgiver inden for ansættelsesret og bistår bl.a. med rådgivning inden for funktionærret, direktørkontrakter, ferielovgivningen samt konkurrence- og kundeklausuler.

Retssager og tvister

Vi rådgiver i forbindelse med retssager, tvister og voldgiftssager. Vores advokater og jurister hjælper dig med at vurdere fordele og ulemper ved en retssag, eller tvistebehandling af din sag.

Bliv kontaktet